ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μια ματιά στην γκαρνταρόμπα της Olivias Palermo


7 Ιουλίου 2015

152e959f2457a11b_Olivia-Palermo-Editorialist-02-Copy.jpg

Αποκαλύπτει τα αγαπημένα της κομμάτια σε ένα ξεχωριστό βίντεο.

Η ντουλάπα μιας γυναίκας αποτελεί αυστηρά προσωπικά χώρος με τον οποίο αναπτύσσει μία ιδιαίτερα "δεμένη  σχέση". Η ευκαιρία λοιπόν να έχεις πρόσβαση σε μία από τις καλοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως, αποτελεί μία υπόθεση που μόνο μία γυναίκα-fashionista θα εκτιμήσει. Η Olivia Palermo ανοίγει λοιπόν διάπλατα την γκαρνταρόμπα της και μας αποκαλύπτει τα μυστικά συστατικά που τη συνθέτουν ανακηρύσσοντας την μία από τις πιο πολυσυζητημένες για το στιλ τους γυναίκες. 

Όπως η ίδια λέει λατρεύει το mix & match και τις λεπτομέρειες στο γυναικείο στιλ καθώς αυτές οδηγούν στην τελειότητα. Ένα customized bomber jacket που έχει το όνομά της, ένα military δερμάτινο jacket καθώς κι ένα ζευγάρι leopard πέδιλα είναι από τα αγαπημένα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της. Valentino, Dior δύο από τους αγαπημένους της σχεδιαστές ενώ δηλώνει πως έχει αδυναμία στα παπούτσια -φλατ ή ψηλά-, ότι προτιμάει το sporty στιλ από το ρομαντικό όπως επίσης τα πρωινά looks από τα βραδινά. Παρακολουθήστε προσεχτικά το πιο in-fashion βίντεο!

Πηγή: vogue.co.uk

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.