ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Shine a Light: Celia Kritarioti Haute Couture and Bridal Collection


3 Σεπτεμβρίου 2015

CeliaKrithariotiHC20156aweb.jpg

Ο οίκος Celia Kritharioti παρουσιάζει την καμπάνια  για τις συλλογές Celia Kritharioti Haute Couture και Bridal Collection για το 2016. Σε μια εποχή ιδιαιτέρως ζοφερή, το φως αποτελεί σημείο αναφοράς, τόσο των συλλογών, όσο και της καμπάνιας.

Φως, το ζωογόνο και αστραφτερό. Η συλλογή αποτελεί ωδή στην χειροποίητη τέχνη της Υψηλής Ραπτικής. Μια τέχνη, που ο Οίκος Celia Kritharioti υπηρετεί από το 1906: περίτεχνα κεντήματα με πολύτιμους λίθους αντανακλούν λάμψη και φως, φόρμες που κολακεύουν τη γυναικεία φιγούρα, χρώματα λαμπερά, φωτεινά, ελληνικά. Το φίνο μετάξι, η πολύτιμη δαντέλα, το κρεπ γίνονται ο καμβάς στα χέρια της σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη.

Η ίδια δηλώνει: «Όπως κάθε ρούχο που δημιουργείται, έτσι και αυτή η συλλογή απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να αισθανθούν μοναδικές. Να ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή τους καθώς ανεβαίνει το φερμουάρ. Να αισθάνονται ότι το ρούχο που αγκαλιάζει το σώμα τους δεν το έχει αγγίξει ανθρώπου χέρι».

Δημιουργικός αρωγός στην πραγματοποίηση της καμπάνιας Celia Kritharioti Haute Couture και Bridal Collection για το 2016 είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, Κώστας Αυγούλης. Η ικανότητα τού να αποτυπώσει με τον φωτογραφικό του φακό τη φινέτσα, την ευαισθησία και την κομψότητα είναι μοναδική. Ετσι, κάθε λήψη μετατρέπεται σε ένα διαχρονικό έργο τέχνης που αντανακλά τη φιλοσοφία και την αισθητική του Οίκου Celia Kritharioti.

Εκτός από τη φωτογράφηση, ο Κώστας Αυγούλης και η ομάδα του δημιούργησαν κι ένα fashion video, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο YouTube κανάλι Celia Kritharioti (https://www.youtube.com/user/CeliaKritharioti).

More info:

Celia Kritharioti: Δαιδάλου 8, Πλάκα,  Τηλ.: 210 322.138, 210 7255.357 www.celiakritharioti.gr

[gallery-475531] Το make up των μοντέλων Eva Yardley και Paula Schinschel επιμελήθηκε η Efi Ramone ενώ τα μαλλιά ο Στέφανος Βασιλάκης.