ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το "μυστικό" event του Secret Club by Jenny.gr και της Love Boutique


9 Δεκεμβρίου 2015

PAN_132a.jpg

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Secret Day Event στο κατάστημα Love Boutique της εταιρίας στo Golden Hall. Στα πλαίσια της συνεργασίας με το Secret Club η εταιρία Basic’s sense διέθεσε το υπέροχο κατάστημα της Love Boutique όπου η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τις fashion editors του Jenny.gr μοιράστηκαν με το κοινό fashion secrets για το καθημερινό στυλ τους!

Οι προσκεκλημένοι αφέθηκαν στα χέρια των έμπειρων fashion editors, είδαν πρώτες τις νέες αφίξεις και τα νέα προϊόντα και ψώνισαν μέχρι τελικής πτώσης.

Το Secret Club είναι το μικρό μυστικό που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Jenny.gr και βρίσκεται στη πλατφόρμα Jyou.gr! Πρόκειται για ένα club μελών για όσες γυναίκες θέλουν να απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια.

Η ομάδα του Jenny.gr μέσα από την καθημερινή επαφή με τις αναγνώστριες αφουγκράστηκε τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους και εξασφάλισε για τις πιστές ακόλουθες την πρώτη premium κάρτα προνομίων που θα έχουν συνέχεια στο πορτοφόλι τους. Η Love Boutique προσφέρει 15% έκπτωση όλο το χρόνο στα προϊόντα της αποκλειστικά στους κατόχους της Secret Card.

To κοινό είχε επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσει μοναδικά κρασιά Μαύρο ή Λευκό Κύκνο από την εταιρεία Ελληνικά Κελλάρια. Το ζαχαροπλαστείο Zuccherino μας γλύκανε με τις υπέροχες λιχουδιές του ενώ η πάντα αγαπημένη μας Apivita, φεύγοντας μας μοίρασε ένα goody bag με προϊόντα ομορφιάς!

Για να γίνει κάποιος μέλος του Secret Club, αρκεί να συμπληρώσει τη φόρμα αίτησης μέλους και να καταβάλλει την ετήσια συνδρομή των 25€. Έπειτα θα λάβει στην πόρτα του την προσωποποιημένη κάρτα μέλους που δίνει πρόσβαση σε όλα τα προνόμια και τις εκπτώσεις των συνεργατών μόνο με την επίδειξή της.

secret club card

Μπορείτε να την αγοράσετε εδώ.

[gallery-526242]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.