ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Pre-Xmas Fashion Party στο Wyou store #TheMallAthens: Styling Tips για τα πιο λαμπερά, γιορτινά looks από τις αγαπημένες μας fashion bloggers!


11 Δεκεμβρίου 2015

e-INVITATION-FASHION-PARTY-Wyou1.jpg

Οι fashion bloggers Χρυσιάννα Ανδριοπούλου-Shoprano, Νεφέλη Γεωργαλά-Twin Fashion, Έλενα Γαλίφα-Cool Ur Style κι Αλεξάνδρα Δράκου-Muse Rebelle, σας περιμένουν το Σάββατο 12/12 στο κατάστημα Wyou στον 1ο όροφο του The Mall Athens για να σας χαρίσουν τα πιο λαμπερά styling tips των X-mas looks σας. Μία stylish & glamorous εμφάνιση γίνεται προτεραιότητα για τα εορταστικά ρεβεγιόν και δεν έχετε παρά να την αποκτήσετε παρέα με τα γνωστά fashion girls!

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Μουσική σε απόλυτα γιορτινούς ρυθμούς, λαχταριστές X-mas λιχουδιές από τα καταστήματα Fresh και δροσερά sparkling drinks είναι μόνο η αρχή για το πιο μεγάλο Pre-Xmas fashion party! Η συνέχεια φέρνει ένα ξεχωριστό, χριστουγεννιάτικο δώρο σε μία τυχερή που θα παρευρεθεί στο event! Για την ακρίβεια, το lucky girl θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το γιορτινό outfit που θα της προτείνει η αγαπημένη της blogger!!! Πώς; Οι υπόλοιπεςλεπτομέρειες από κοντά! Εσείς θα το χάσετε;;; See you at Wyou store!

#wyou #wyoustores #wyouLovesXmas #wyouXmasLook #wyouFashionWishes

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.