ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη: Το στιλ είναι προσωπική υπόθεση


11 Ιανουαρίου 2016

Στο ευρύ κοινό είναι γνωστή ως σύζυγος πολιτικού, μητέρα και επιχειρηματίας. Πριν από μερικά χρόνια, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη ίδρυσε μαζί με τη φίλη και συνεργάτιδά της Δήμητρα Κολοτούρα το -διεθνούς πλέον- φήμης brand Zeus+Δione, μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο της μόδας, πρεσβεύοντας έτσι την Ελλάδα στο εξωτερικό.

o-ZEUS-facebook - Copy

Με καταγωγή από τη Βαρσοβία, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γνώρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Πανεπιστήμιο Harvard στη Βοστώνη.

1mareva

Αν και πολλοί λένε πως εκείνη είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιτυχημένη πολιτική πορεία του συζύγου της, οι σχέσεις της με την οικογένεια Μητσοτάκη ήταν αρχικά τεταμένες. Έχοντας κάνει τρία παιδιά μαζί, η σχέση του ζευγαριού πέρασε τη μεγαλύτερη δοκιμασία όταν πριν λίγα χρόνια βρέθηκαν στα πρόθυρα του διαζυγίου και έζησαν για σχεδόν 5 χρόνια χωριστά.

mareva_0

in__628_56938175abd64

Ο δυναμισμός της Μαρέβας Γκραμπόφσκι είναι εμφανής και από το εντυπωσιακό βιογραφικό της. Με μεταπτυχιακές σπουδές στο Harvard, εργάστηκε για πάνω από μια δεκαετία ως στέλεχος στη Deutsche Bank, ενώ αργότερα ίδρυσε την M.G Capital Advisors S.A. και στη συνέχεια το Hedge Fund Eternia Capital. Σήμερα, εκτός από την επιτυχημένη δραστηριότητα της στο χώρο της μόδας, είναι και αντιπρόεδρος της Endeavour Greece, ενός παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού με παράρτημα στην Ελλάδα.

Αναμφισβήτητα μια από τις πιο κομψές Ελληνίδες, το προσωπικό της στυλ είναι συνυφασμένο με την σοφιστικέ αισθητική και τη μοντέρνα κομψότητα. Οι δημόσιες εμφανίσεις της δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες, αφού παρά τη διακριτικότητα που τις χαρακτηρίζει πάντα διαθέτουν το στοιχείο του εντυπωσιασμού.

ZeusDione_-7-_1

Μας έχει συνηθίσει τόσο σε casual όσο και σε βραδινές εμφανίσεις που έχουν σαν κοινό παρονομαστή την εκλεπτυσμένη αισθητική και το minimal στοιχείο. Οι μεταξωτές μπλούζες, ένα από τα best-sellers του brand Zeus+Δione, καθώς και τα αυστηρά, μοντέρνα σακάκια είναι αγαπημένα της κομμάτια, ενώ και στις επίσημες εμφανίσεις της προτιμά το ανεπιτήδευτο στυλ και τα διακριτικά αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.