ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Women in action: Ένα event για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα #ActuallyIAm


25 Φεβρουαρίου 2016

Το jenny.gr  με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού & το 4moms.gr με οικοδέσποινες τις Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη οργανώνουν μια ημέρα αφιερωμένη στη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 12:00 με 16:00 θα «συναντηθούμε» σε έναν πολυχώρο, το The SOWL (Ηρακλειδών 10, Θησείο) για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ανακαλύψουμε τη δημιουργική μας πλευρά, το δημιουργικό μας εαυτό, αλλά και να βοηθήσουμε νέους ανθρώπους στο ξεκίνημα τους!

Έκθεση φωτογραφίας #ActuallyIAm με φωτογραφίες επωνύμων, αναγνωστριών και φίλων. Σε συνεργασία με το ACE (ATHENS CENTER FOR ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τα έσοδα από τις πωλήσεις των φωτογραφιών θα δοθούν εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση νέων ανθρώπων που θέλουν να τολμήσουν σε μια δύσκολη εποχή, σε νέους ανθρώπους που θέλουν να επιχειρήσουν καινοτομώντας.

AIA_invitation

Γυναίκες που έχουν επιχειρήσει και τα έχουν καταφέρει μας “ξεναγούν” στη δική τους διαδρομή, μας προτρέπουν να ακολουθήσουμε τα δικά τους μονοπάτια. Πρόγραμμα ομιλιών:

12:30 Clio Muse, ένα ενδιαφέρον startup από το «δυναμικό» του ACE μας παρουσιάζει τη δουλειά του, την ιστορία του και εμείς επιβραβεύουμε τους 3 ιδρυτές του με το χρηματικό ποσό που θα μαζέψουμε από την έκθεση φωτογραφίας.

13:00 Μελίνα Ταπραντζή, Wise Greece

13:30 Ιωάννα Φωτοπούλου, The Activests & Impact Hub

14:00 Αθηναϊς Νέγκα

14:30 Θεοδώρα Προβοπούλου, TheiaLab

14:45 Μελη από την First Bollywood Dance Academy Greece, την πρώτη ομάδα Bollywood dance στην Ελλάδα, μας μιλούν και μας ανεβάζουν τη διάθεση....

Μέσα σε αυτό το κλίμα η αγαπημένη essie θα απογειώσει το look σας αφού οι nail stylists των fairynails θα επιμεληθούν τα νύχια των καλεσμένων με αποχρώσεις από τη resort collection 2016 που είναι εμπνευσμένη από την Ινδία και το Bollywood και από την ολοκαίνουργια spring collection 2016!

Μουσική, φαγητό, ποτό…. Θα υποδεχτούμε το Μάρτη με τους «μάρτηδες» που έχει φτιάξει ειδικά για την εκδήλωση η Ιωάννα Ασλανίδου. Μια ημέρα για να μοιραστούμε το χαμόγελο, την ενέργειά, τις εμπειρίες μας, τα βιώματα μας και κυρίως τον υπέροχο μοναδικό εαυτό μας.

Είσοδος Ελεύθερη

«Δεν μπορείς να διδάξεις τίποτα στον άνθρωπο. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον βοηθήσεις να ανακαλύψει αυτό που έχει μέσα του».

Γκαλιλέο Γκαλιλέι

#ActuallyIAm #wiagr #4momsgr #jennygr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.