ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το event #ActuallyIam από τις Women in Action


29 Φεβρουαρίου 2016

Το jenny.gr  με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού & το 4moms.gr με οικοδέσποινες τις Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά και Βάσω Νικοπολίδη οργάνωσαν μια ημέρα αφιερωμένη στη δημιουργία και την επιχειρηματικότητα.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου πλήθος κόσμου επισκέφθηκε τον πολυχώρο, The SOWL όπου θαύμασαν την έκθεση φωτογραφίας #ActuallyIAm με φωτογραφίες επωνύμων, αναγνωστριών και φίλων και παρακολούθησαν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες.

PAN_401

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την έκθεση φωτογραφίας #ActuallyIAm θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου για την ενίσχυση της επιχειρηματικής ιδέας Clio Muse, ένα ενδιαφέρον startup από το «δυναμικό» του ACE (ATHENS CENTER FOR ENTREPRENEURSHIP AND INNOVATION) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όλοι οι ομιλητές μεταξύ των οποίων η Μελίνα Ταπραντζή από το Wise Greece, η Ιωάννα Φωτοπούλου από το The Activests & Impact Hub, η Αθηναϊδα Νέγκα, η Θεοδώρα Προβοπούλου από το TheiaLab καθώς και μέλη από την 1st Bollywood Dance Academy Greece, την πρώτη ομάδα Bollywood dance στην Ελλάδα, μίλησαν στο κοινό και μοιράστηκαν τις ενδιαφέρουσες ιστορίες και εμπειρίες τους, δινοντάς τους έμπνευση για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα.

Επίσης μέσα σε αυτό το κλίμα η αγαπημένη essie με τις nail stylists των fairynails επιμελήθηκε τα νύχια των καλεσμένων με αποχρώσεις από τη resort collection 2016 που είναι εμπνευσμένη από την Ινδία και το Bollywood και από την ολοκαίνουργια spring collection 2016 και έκλεψε τις εντυπώσεις.

PAN_387 - Copy

Ήταν μια ημέρα γεμάτη χαμόγελα, ενέργεια, διάχυτη από θετικά συναισθήματα όπου όλοι μοιράστηκαν βιώματα και εμπειρίες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαιρινό event των Women in Action.

#ActuallyIAm #wiagr #4momsgr #jennygr

 [gallery-570769]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.