ΣΤΙΛ FASHION NEWS

"Secret lingerie" η νέα spring collection της INTIMISSIMI


4 Μαρτίου 2016

Για τον Μάρτιο, η Intimissimi αποκαλύπτει κομμάτια σε total white και μπλε-σταχτί τόνους. Εσώρουχα που στο παρελθόν είχαν συχνά παραμεριστεί λόγω των προσταγών του fashion system, τώρα επανέρχονται δριμύτερα στο προσκήνιο και τα βλέπουμε τόσο στο red carpet όσο και σε glam festivals. Πρωταγωνιστούν με την αγνότητα που εκπέμπουν, την πολύτιμη, μυστηριώδη προσωπικότητά τους.

MOOD

jpuo

Tα 2 σετ της capsule collection χαρακτηρίζονται από τη γοητευτική τους αύρα, τόσο ελαφριά σαν ψίθυρος, προκαλώντας μεγάλες ιστορίες αγάπης με τα πολύτιμα tone-on-tone κεντήματά τους. Παραδοσιακά floral patterns μετατρέπονται σε μοντέρνα, χάρη στο κοντράστ της δαντέλας και της διαφάνειας. Tο λευκό σετ με τα γεωμετρικά κεντήματα και τις λουλουδάτες συνθέσεις, διατίθεται σε διάφορες εκδοχές ώστε να καλύψει όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Το δεύτερο σετ, σε σοφιστικέ απόχρωση του μπλε, ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό του και τα floral σχήματα που δημιουργούν sensual διαφάνειες.

KENTRIKI

Η Intimissimi ως πρωτοπόρος εδώ και καιρό στα σχήματα και τα μοντέλα των σουτιέν, στοχεύει – σε συνάρτηση με τα τελευταία glam trends – σε minimal σχέδια που προτείνουν κομψά half-cups ή τριγωνικά σουτιέν. Sensual, φίνα μοντέλα που διακρίνονται για την άνεση, πρακτικότητα κι ευκολία τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.