ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H νέα Alfa Romeo Giulietta είναι το απόλυτα dreamy αυτοκίνητο για πολλούς λόγους


24 Μαΐου 2016

161109-alfa-romeo-giulia-quadrifoglio-slider.jpg

Με ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα και νέες λεπτομέρειες στον εξωτερικό του σχεδιασμό, με ακόμα πιο δυναμική οδική συμπεριφορά και με ακόμα περισσότερες καινοτομίες, η νέα Giulietta υπόσχεται να συναρπάσει το κοινό, προσφέροντας μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης. Ενσωματώνοντας απόλυτα το απαράμιλλο “Alfa Spirit”, αποτελεί την τέλεια έκφραση της προσοχής στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει μόνο τα καλύτερα ιταλικά σχέδια. Η νέα Giulietta με άμεση απόκριση του συστήματος διεύθυνσης, εξελιγμένες αναρτήσεις και ισορροπημένη κατανομή βάρους, θα χαρίσει οδηγικές συγκινήσεις αλλά και απόλυτη ασφάλεια σε κάθε οδηγό.

Οι επιλογές σας πολλές, καθώς η Giulietta διαθέτοντας τρία επίπεδα εξοπλισμού (Giulietta, Super και Veloce), τέσσερα πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού (Veloce, Visibility, Business και Comfort), επτά εκδόσεις κινητήρων (βενζίνης και diesel), έντεκα διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα, δώδεκα διαφορετικές ζάντες αλουμινίου 16’’, 17’’ και 18’’ με τρία αποκλειστικά σχέδια, σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε αυτή ακριβώς την εκδοχή που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας.

Τα καλά νέα είναι πως η υποδοχή της νέας Giulietta με τις εκδόσεις Diesel, συνοδεύεται με μια άκρως ενδιαφέρουσα προωθητική ενέργεια. Ξεκινώντας από €19.900 (συμπεριλαμβανόμενης προωθητικής ενέργειας για την έκδοση 1.6 – 120hp Diesel Distinctive S1 σε συνδυασμό με χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 7,85% και του νέου οφέλους απόσυρσης) η απόκτηση της γίνεται πιο προσιτή.

Αποκτήστε τη δική σας Giulietta Diesel με όφελος €5.000 μέσα από το http://www.alfaromeo.gr/gr/prosfores/giulietta και απολαύστε διαδρομές γεμάτες συγκινήσεις!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.