ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Το 220 concept store Athens θα γίνει το νέο hotspot των fashion lovers


6 Ιουνίου 2016

Το 220 concept store Athens είναι ένας νέος χώρος που δημιουργήθηκε για να στεγάσει τη δουλειά Ελλήνων, κυρίως, δημιουργών αλλά επίσης φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ανοιχτό χώρο, ένα σημείο υποδοχής νέων ιδεών, ανθρώπων που έχουν να πούνε κάτι διαφορετικό, πάντα με άξονα τη μόδα και ό,τι περιστρέφεται γύρω από αυτήν.

DSC_1664

DSC_1675  DSC_1673

Ο χώρος αυτή τη στιγμή φιλοξενεί συλλογές των: Levinia Konyalian, Cocoandsilk, Kooreloo, Zeus+Δione, Aranaz, Alexandra Koumba, Mara Kartali, Katerina Georgopoulou, DiGaia, Marmarometry και στο μέλλον θα προστεθούν και νέα ονόματα.

DSC_1665  DSC_1670

DSC_1676

"Είναι μία ομαδική δουλειά , κάτι που στήθηκε με πολλή αγάπη, μία ανοιχτή πόρτα έτοιμη να δεχτεί νέες ιδέες, ανθρώπους με μία διαφορετική οπτική. Θέλουμε ακόμη και ο κόσμος που μας επισκέπτεται να αισθάνεται άνετα και γι' αυτόν το λόγο έχουμε διαμορφώσει ειδικό χώρο (με την ευγενική χορηγία της ΚΑRE) όπου κάποιος μπορεί να καθίσει και να διαβάσει ή να δουλέψει και γενικά να νιώσει όμορφα! Δεν είμαστε απλώς ένα ακόμη κατάστημα, είμαστε ένας ζωντανός χώρος που προσκαλεί τον καθένα να τον ζήσει", προσθέτει η δημιουργός του 220 concept store Athens, Κωνσταντίνα Αλβερατσίδου.

Ολυμπιονικών 220, Ψυχικό

Τηλ.: 2106724200

Instagram220boutiqueathens

Facebook220conceptstoreathens

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.