ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η American Eagle Outfitters έρχεται στη Θεσσαλονίκη


13 Μαρτίου 2017

american-eagle-digital-campaign54950.jpg

“Για να γιορτάσουμε το άνοιγμα του νέου καταστήματος δημιουργήσαμε μια πρωτότυπη digital καμπάνια δίνοντας το λόγο σε νέα παιδιά που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη. Kάθε μέρα και για τις επόμενες 10 μέρες ξεκινά ένα μοναδικό countdown με 10 βίντεο όπου πρωταγωνιστούν νέοι Θεσσαλονικείς που μας εμπνέουν με την αισιοδοξία, την ενέργεια και το πάθος τους”.

Στην ενέργεια συμμετέχουν οι Μάριος Κωνσταντινίδης-Chef & Ζαχαροπλάστης, οι Dubfaze-Dj’s, Κίκα Λεχούντοβα Ζαχαριάδου- μοντέλο & ηθοποιός, Όλγα Γρηγοριάδου-Pilates Instructor, Μαργαρίτα Ελαμίν- Fashion Blogger, Σίσσυ Κυριακού- Instagram Influencer & Fashion Blogger, Ζωή Καραμάνογλου-Φοιτήτρια, Ηλίας Μαυρόβας-artist & pattern designer, Γιώργος Κούλανδρος-Μοντέλο & Fashion blogger. Η ενέργεια γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας MINDS στα πλαίσια της νέας δυναμικής καμπάνιας του brand, #WeAllCan, που δίνει φωνή στους νέους και αναδεικνύει την ελεύθερη έκφραση.

Η American Eagle Outfitters είναι ένα brand που ξεχωρίζει για την τεχνολογία και την υψηλή ποιότητα στα jeans της. Η συλλογή, ανδρική & γυναικεία περιλαμβάνει graphic T-shirts, accessories, shorts & βερμούδες, jackets υποδήματα και άλλα πολλά, εστιάζοντας σε καταναλωτές 15-25 χρόνων. Φτιάχνουμε ρούχα που ταιριάζουν άνετα στη ζωή εκείνων που τα φορούν.

Μοδάτα. Casual. Προσιτά. Ρούχα που είναι cool χωρίς να προσπαθήσουν πολύ γι’ αυτό.

www.americaneagle.gr

www.facebook.com/americaneaglegr

www.instagram.com/americaneaglegr

Τα πολυκαταστήματα μόδας και ομορφιάς notos είναι η ιστορικότερη και μεγαλύτερη αλυσίδα πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα, μετρώντας 115 χρόνια ενεργής παρουσίας στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, με 4 πολυκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα (στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη και στην Καλαμάτα).

Φιλοξενούν στους χώρους τους τις μεγαλύτερες και γνωστότερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες σε προϊόντα μόδας και ομορφιάς και ανταποκρίνονται με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας παράλληλα άριστη εξυπηρέτηση και προϊόντα υψηλής ποιότητας για όλη την οικογένεια.

Καταστήματα :

Αθήνα The Mall Athens, τηλ: 210 619720

Πολυκατάστημα notos, τηλ: 210 3245811

Ερμού 22 τηλ: 211 1887250

Θεσσαλονίκη ¨Πολυκατάστημα notos, Μητροπόλεως 31 Τηλ 2310 366600

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.