ΣΤΙΛ FASHION NEWS

A summer to remember: Όσα είδαμε στο εξωτικό press day του Calin Group


MMEINTANI

5 Μαΐου 2017

img-4123-copy.jpg

CALZEDONIA

[gallery-716803]

Καλώς ήρθατε στον Πλανήτη Μαγιό: Πολύχρωμα σχέδια, κεντημένα με όμορφα details όπως πέρλες, απλίκες και πέτρες. Maxi florals σε εκπληκτικά χρώματα, τροπικά φρούτα και φλούο φυτά ανθίζουν στα μαγιό, δημιουργώντας κόσμους με δυνατό παλμό, cool φυλλώδη μοτίβα με ζωηρές αποχρώσεις. Όλα τα στυλ μπικίνι ενισχύονται με παγιέτες και κεντήματα. Floral prints σε retro mood με τα πολύχρωμα vintage style μπικίνι με prints που κάνουν τη διαφορά. Το Navy mood κυριαρχεί με μοτίβα ή ζακάρ υφές με αποχρώσεις του κόκκινου, λευκού και iconic μπλε που κάνουν τα κομμάτια ακόμα πιο μοναδικά. Τέλος, χρυσαφί, μπρονζέ, χάλκινες και gunmetal αποχρώσεις υπογραμμίζουν την sparkling κομψότητα στο beachwear look.

INTIMISSIMI

[gallery-716804]

Η Intimissimi εμπνέεται από ιταλικούς προορισμούς όπως Κάπρι, Σαρδηνία, Σικελία και μας προτείνει έντονα floral μοτίβα, animal prints και ρομαντικά σχέδια σε lingerie και clothing που υπόσχονται να κάνουν το καλοκαίρι μας αξέχαστο. Τα bralette είναι δυνατή τάση κι έχουν τη τιμητική τους με τα Eleonora κι Elena να αναδεικνύονται στο απόλυτο must – have. Στα highlight η απόχρωση της μπουκαμβίλιας.

ΤΕΖΕΝΙS

[gallery-716805]

Τρεις βασικές τάσεις επικρατούν στις summer collections του brand. To Festival mood προτείνει boho σχέδια με διαφάνειες, κορμάκια, patches… Η τάση pool party παίζει με φλαμίνγκο κι άλλα pop σχέδια ενώ το fun trend μας φτιάχνει και στιλιστικά τη διάθεση με τροπικά φρούτα κ.α. Τα bra top αποτελούν τη τελευταία λέξη των underwear τάσεων μαζί με τα bandeau και τα crop tops. Άλλωστε, το βασικό stylish motto που ισχύει εδώ δεν είναι άλλο από το… τα εσώρουχα γίνονται εξώρουχα.

FALCONERI

[gallery-716806]

Το mix & match υλικών και σχεδίων κυριαρχεί σε αυτό το made in Italy, premium brand με έμφαση στις 100% φυσικές ίνες και τα πρώτης ποιότητας κασμίρια. Καθημερινά looks αλλά και κομψά βραδινά δίνουν την απάντηση στο καλοκαιρινό dree code. Τα must-have κομμάτια είναι black & white, μίνιμαλ, γραμμικά και απόλυτα κομψά.

All-white outfits σε μαλακές χαλαρές γραμμές και navy chic mood.
Ένα αληθινό «Ιταλικό Καλοκαίρι» μας συστήνει η Falconeri με το λευκό να συνδυάζεται με πινελιές τιρκουάζ, το χρώμα της ιταλικής θάλασσας και αποχρώσεις ώριμου κερασιού.

Ρίγες και πουά κοσμούν αραχνοΰφαντες μπλούζες με δαντέλα και κροσέ. Chic ρομαντικά φορέματα μεταμορφώνονται σε καθημερινά ή βραδινά outfits. Έντονο και το safari trend με ζεστές αποχρώσεις όπως το sun-kissed κόκκινο, το ζεστό πορτοκαλί, γήινους τόνους με εκρήξεις χρώματος σε πλισέ εφέ. Η χρωματική παλέτα ολοκληρώνεται από το κίτρινο του μάνγκο και τις αποχρώσεις της «σαβάνα» (ζεστό, έντονο μπορντώ) σε κοντράστ με total black.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.