ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Chiara Ferragni σε ρόλο designer για την Intimissimi


29 Ιουνίου 2017

1-also-press.JPG

Η διεθνώς γνωστή Ιταλίδα Influencer και επιχειρηματίας θα δημιουργήσει κι επιμεληθεί με το προσωπικό της στυλ και όραμα όλα τα ενδύματα που θα φορεθούν στη σκηνή για την πιο πολυσυζητημένη ice skating παράσταση.

Στην Αρένα της Βερόνα θα συναντηθούν λαμπερά αστέρια της μουσικής σκηνής και του ice skating σε μια παράσταση που θα γιορτάσει τη θηλυκότητα και θα υπογραμμίσει τη δύναμη του ιταλικού πνεύματος – από το Brand που πίστεψε στη δυναμική της συγκεκριμένης εκδήλωσης από το 2014 (φέτος συμπληρώνει 4 χρόνια) μέχρι τα πολυάριθμα ονόματα που εμπλέκονται στην παραγωγή και υλοποίησή του. Ένα ιταλικό σήμα κατατεθέν ταλέντου και η Chiara Ferragni που η Intimissimi καλοσωρίζει στην «ομάδα» του Intimissimi On Ice - “A Legend of Beauty”.

Γεννημένη στην Κρεμόνα το 1987, η ιδρύτρια της digital πλατφόρμας The Blonde Salad, και creative director του brand που φέρει το όνομά της με περίπου 10 εκατ. followers στο Instagram, η Chiara Ferragni είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη σκηνή του διεθνούς social network.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω τη δυνατότητα να συνεργαστώ σε αυτό το event το οποίο είχα την υπέροχη ευκαιρία να έχω παρακολουθήσει από την πρώτη παράσταση. Η συνεργασία μου με την Intimissimi ξεκίνησε αυθόρμητα και είναι η πρώτη φορά για μένα ως σχεδιάστρια κοστουμιών, μια εμπειρία που δεν είχα ποτέ πριν».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.