ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Μία ξεχωριστή έκθεση αποκαλύπτει την μεγάλη αγάπη του Gianfranco Ferré


MMEINTANI

11 Οκτωβρίου 2017

gf-gf.jpg

Από τις 12 Οκτωβρίου 2017 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2018, η έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Palazzo Madama, με τίτλο «Gianfranco Ferré. Under Another Light: Jewels and Ornaments», θα δώσει τη δυνατότητα στους λάτρεις του «αρχιτέκτονα της μόδας» να ανακαλύψουν μία ακόμη μεγάλη του αγάπη: το κόσμημα.

Μία μεγάλη συλλογή από 200 κομμάτια που σχεδίασε ο ίδιος για να εμπλουτίζει τα fashions shows του από το 1980 έως το 2007, μας δίνει μία μικρή γεύση από το πόσο του άρεσε να «στολίζει» κάθε εμφάνιση με μοναδικά items που εκ πρώτης όψεως θυμίζουν έργα τέχνης.

Πολύτιμες πέτρες, μέταλλο, πέρλες και κρύσταλλα είναι λίγα μόνο από τα υλικά που χρησιμοποίησε ο Ferré προκειμένου να δημιουργήσει τα εντυπωσιακά κομμάτια που μπορεί να δει όποιος επισκεφτεί τη συγκεκριμένη έκθεση, η οποία διοργανώνεται από το Fondazione Gianfranco Ferré και το Turin Museums Foundation.

Ζώνες, βραχιόλια και δαχτυλίδια με avant-garde αισθητική αλλά και 8 μοναδικά φορέματα με την υπογραφή του Ιταλού designer τα οποία κλέβουν τις εντυπώσεις με την υπέροχη κατασκευή τους και τα διακοσμητικά στοιχεία από αλυσίδες πέτρες και πέρλες, συνθέτουν μία έκθεση που κανένας αληθινός λάτρης της μόδας δεν θα ήθελε να χάσει, ενώ μας δείχνουν το πόσο λεπτά είναι τα όρια ανάμεσα στο ρούχο και το κόσμημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.