ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Women in the Garden, the spring edition: Η πρώτη Prêt-à-Couture Collection του Vassilis Emmanuel Zoulias


24 Οκτωβρίου 2017

pan-14000.jpg

Μοντέλο από την επίδειξη

Σε αυτή την πρώτη του Prêt-à-Couture συλλογή, όπου συνδυάζει την Haute Couture με το Prêt-à-porter, ο σχεδιαστής πιστός στον ρομαντισμό και τη θηλυκότητα που υπηρετεί σταθερά εδώ και χρόνια, προσθέτει το στοιχείο της έκπληξης.

Μοντέλο από την επίδειξη

Με τις φινετσάτες σιλουέτες της συλλογής Women in the Garden να κινούνται κυριολεκτικά μέσα στο θέμα τους στο ειδυλλιακό σκηνικό του κήπου του Ζαππείου, ο Βασίλης Ζούλιας μετέτρεψε το show του σε ένα tableau vivant, όπου λινά σύνολα, deux pieces από tailored τζάκετ, σορτς και παντελόνια, και συναρπαστικά μαντώ εναλλάσσονταν με ανάλαφρα resort και βραδινά, cocktail φορέματα.

Η καλοκαιρινή κολεξιόν 2018 του κ. Ζούλια

Πολύτιμα υφάσματα, με υπόσταση, κυριαρχούν στην Vassilis Emmamuel Zoulias Spring Summer 2018 Prêt-à-Couture Collection, όπου δροσερά γραμμικά μοτίβα και floral τυπώματα σε τρυφερές και όλο ένταση αποχρώσεις μακαρόν συνθέτουν μια ενθουσιώδη παλέτα από κομμάτια, που δικαιώνουν την συνεργασία του δημιουργού με τις Sylloges και τα υφάσματα της Designers Guild. Οι γεμάτες κίνηση δημιουργίες αναδεικνύουν και πάλι ιδανικά τις αξίες τις θηλυκότητας και της κομψότητας με την modern vintage φινέτσα που διαπνέει πάντα τις συλλογές με υπογραφή Zoulias.


Περικλής Κονδυλάτος, Βασίλης Ζούλιας και Έστερ Μαστρόγιαννη

Τα bold κοσμήματα από τον Pericles Kondylatos υπογράμμισαν με το exotic chic ύφος τους τη φιλοσοφία του show, ενώ τα μοναδικά υποδήματα που ενίσχυαν την ένταση των outfit σχεδιάστηκαν ειδικά από την VK Conis.

Άποψη από Three Cents

Οι προσκεκλημένοι της επίδειξης μόδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα Artisanal Ελληνικά Αναψυκτικά Three Cents με τις παιχνιδιάρικες γεύσεις, γεμάτες δροσιστικές φυσαλίδες, Pink Grapefruit Soda (γκρέιπφρουτ) και Gentlemen’s Soda (μανταρίνι και περγαμόντο).

Οι δημιουργοί των εξαιρετικών συνθέσεων της γαλλικής εταιρίας Galénic προσφέρουν πάντα υπέροχα τελετουργικά ομορφιάς με ένα και μοναδικό σκοπό: Να αναδείξουν τη λάμψη της μοναδικής τους μούσας, της γυναίκας! Έτσι λοιπόν, η Galénic ήταν για ακόμα μια φορά εκεί, δίνοντας λάμψη και φρεσκάδα στα πρόσωπα των μοντέλων της επίδειξης.

Η καλοκαιρινή κολεξιόν 2018 του κ. Ζούλια

Την περιποίηση του σώματος επιμελήθηκε o οίκος Molton Brown, οι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, προσφέροντας παράλληλα ένα εκλεκτό δώρο στις προσκεκλημένες, από τη σειρά σώματος “Black Pepper”.

[gallery-717726]

Με συστατικά που προέρχονται επιμελώς από όλο τον κόσμο, δημιουργούνται με περίσσια τέχνη από βραβευμένους αρωματοποιούς, ώστε κάθε δημιουργία να αρωματίζει όμορφα την επιδερμίδα, αποτελώντας μια απολαυστική και αξέχαστη εμπειρία. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς επίσης αποτελούν και επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

Η φιλαρμονική Αθηνών επιμελήθηκε τη μουσική επένδυση της επίδειξης του κ. Ζούλια

Τη ρομαντική βόλτα της συλλογής στον κήπο με το μεγαλοπρεπές σιντριβάνι συνόδευσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, με μελωδίες από τις κλασσικές κινηματογραφικές ταινίες του Φεντερίκο Φελλίνι.

www.VassilisZoulias.com

@VZoulias

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.