ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Heidi Klum σχεδίασε ονειρεμένα denim κομμάτια για μικρούς και μεγάλους


25 Ιανουαρίου 2018

heidi-klum.JPG

Μετά τις δύο πρώτες κολεξιόν, η τρίτη σε σειρά #LETSDENIM αφορά στο δημοφιλές κλασικό τζιν με μια ξεχωριστή έκπληξη: αυτή τη φορά υπάρχει και μια συλλογή για κορίτσια.               

Οι μοντέρνες γραμμές είναι εμπνευσμένες από το Λος Άντζελες, όπου είναι και το σπίτι της Heidi. Η κολεξιόν #LETSDENIM θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη, 08 Μαρτίου σε όλα τα καταστήματα Lidl στις ανταγωνιστικές τιμές της Lidl.                           

"Είμαι φαν του denim. Μπορείτε να κάνετε πολλούς κομψούς συνδυασμούς με τη νέα συλλογή ρούχων. Η συλλογή #LETSDENIM αντικατοπτρίζει αυτήν την ευελιξία και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε στυλ», λέει η Heidi Klum.

Πουλόβερ, skinny τζιν, casual πουκάμισο ή τζιν μπουφάν είναι λίγα μόνο από τα κομμάτια που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματά μας. Η συλλογή συμπληρώνεται από δροσερά μπλουζάκια και παντελόνια για τα κορίτσια.

Έναρξη πωλήσεων: 08 Μαρτίου               

Η πώληση της συλλογής #LETSDENIM στα καταστήματα Lidl θα ξεκινήσει τη Πέμπτη, 08 Μαρτίου. Εκτός από τα γυναικεία ρούχα (μεγέθη 34 έως 44 και XS έως L), τα παπούτσια (μεγέθη 37 έως 41 *), η σειρά περιλαμβάνει για πρώτη φορά και μια παιδική συλλογή (σε μεγέθη 122/128 έως 158/164). Σε διεθνές επίπεδο, η συλλογή προσφέρεται σε 27 χώρες και τις ΗΠΑ - σε περισσότερα από 10.000 καταστήματα Lidl.

#LETSWOW #LETSDENIM #esmarabyheidiklum

Επισκεφθείτε και τα:

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.