ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Jeremy Meeks: Ο πιο sexy κατάδικος του κόσμου περιμένει παιδί με διάσημη κληρονόμο


MMEINTANI

28 Μαρτίου 2018

22071439-154090528516356-8655054168882413568-n.jpg

 

Το όνομα του συγκεκριμένου μπορεί να σας θυμίζει κάτι, μπορεί και όχι, το σίγουρο όμως είναι ότι με το που τον αντικρύσετε, καταλαβαίνετε. Είναι εκείνος ο κατάδικος που προκάλεσε αίσθηση πριν μερικά χρόνια, όταν το 2014, οι φωτογραφίες του μέσα από τη φυλακή έκαναν τον γύρο του κόσμου εξαιτίας του όμορφου και sexy προσώπου του - ενός προσώπου που όταν απελευθερώθηκε, του χάρισε πολλές δουλειές στο κομμάτι του modelling.

 

 

Αυτός ο άντρας λοιπόν φαίνεται πως δεν εξάντλησε τη γοητεία του μόνο στις πασαρέλες και στα φωτογραφικά στούντιο αλλά κατάφερε να βρει και το άλλο του μισό, το οποίο προέρχεται ουσιαστικά από τον ίδιο χώρο. Ο 34χρονος Jeremy είναι εδώ και καιρό ζευγάρι με την 27χρονη κληρονόμο του βρετανικού brand Topshop και μάλιστα πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Η ιστορία της σχέσης τους βέβαια είναι και αυτή λίγο ανορθόδοξη μιας και όταν απαθαντίστηκαν για πρώτη φορά σε ιδιαίτερα στενές περιπτύξεις, ο Jeremy ήταν ήδη 9 χρόνια παντρεμένος με παιδί, με την τότε γυναίκα του να δηλώνει προδωμένη και να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.