ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα εσώρουχα που θα σας κάνουν να πείτε «καλημέρα» στο καλοκαίρι


MMEINTANI

26 Απριλίου 2018

cover89361.jpg

Η συλλογή “Buongiorno Portofino” από την Intimissimi έρχεται να κάνει ακριβώς αυτό, να μας τονίσει ακόμα περισσότερο αυτό το κλίμα ανανέωσης που μας έχει πιάσει αυτές τις μέρες και να βάλει από τώρα μερικές πινελιές από καλοκαίρι στο στιλ μας, ξεκινώντας φυσικά από τα εσώρουχα και πηγαίνοντας και στο loungewear που θα επιστρατεύσουμε για να χαλαρώνουμε μέσα στο σπίτι τώρα που η μέρα μεγαλώνει και η διάθεσή μας ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Μια συλλογή που αντλεί έμπνευση από τα περίφημα θέρετρα της Λιγουρίας και παρουσιάζει το κλασικό navy style με μία σύγχρονη προσέγγιση. Οι ρίγες παρερμηνεύονται σε έναν συνδυασμό με δαντέλα και ζακάρ ύφασμα ενώ το κλασικό κοντράστ μπλε-λευκού επαναπροσδιορίζεται στα εσώρουχα με κομψές διχρωμίες.

Τα prints με πηγή έμπνευσης το βαθύ μπλε της θάλασσας και τους ριγέ καμβάδες καθώς και τα crochet και broderie anglaise κεντήματα σε μία χρωματική παλέτα που συμπεριλαμβάνει το κλασικό μπλε και λευκό, το κίτρινο του σαφράν και το κόκκινο.

[gallery-718420]

Στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να δείτε όλα τα κομμάτια της συλλογής, από σετ εσωρούχων μέχρι loungewear pieces και bodies που θα βάλουν μία sexy, ανέμελη και πολύ θηλυκή νότα στις εμφανίσεις σας προκειμένου να υποδεχτείτε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.