ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Met Gala 2018


Αφροδίτη Σακκά

7 Μαΐου 2018

abaca-498877-003.jpg

Πότε είναι;

Το Met Gala λαμβάνει χώρα την πρώτη Δευτέρα του Μαίου και φέτος πέφτει στις 7 του μήνα. Το E! πρόκειται να κάνει live streaming του κόκκινου χαλιού στην εκπομπή  Live From The Red Carpet, από τη 1 μέχρι τις 4 τα ξημερώματα σε δική μας ώρα.

Το θέμα

Το θέμα του φετινού Met Gala είναι Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination. Η έκθεση θα περιλαμβάνει περίπου 180 εκθέματα και θα επικεντρώνεται στον "διάλογο μεταξύ της μόδας και των αριστουργήματα της θρησκευτικής τέχνης". Πολλοί σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των Dolce & Gabbana, Christopher Kane, Jeremy Scott και Jean Paul Gaultier, έχουν κάνει αναφορές στη θρησκεία στη δουλειά τους, πράγμα που σημαίνει πως η συγκεκριμένη έκθεση θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Άλλα ονόματα που θα περιλαμβάνονται είναι Chanel, Versace και Valentino. Επίσης, το Βατικανό θα δανείσει 40 σπάνια αντικείμενα με θρησκευτική σημασία από το αρχείο του, συμπεριλαμβανομένης μίας τιάρας με 18.000 διαμάντρια αλλά και κομάτια που φορέθηκαν από τον Πάπα Benedict τον 14ο κατά τη διάρκεια του 1600.

Ποιοι είναι οι οικοδεσπότες;

Φέτος, η Amal Clooney, η Rihanna και η Donatella Versace θα είναι οι οικοδεσπότισσες -συγκεκριμένα, είναι η πρώτη φορά που η Clooney θα έχει τον συγκεκριμένο ρόλο, συν το ότι σηματοδοτεί την 70η επέτειο του Met Gala. Το 2017 οικοδεσπότες ήταν η Katy Parry και ο Pharrell Williams.

Τι να περιμένουμε στο κόκκινο χαλί;

Η φύση του θέματος θα μπορούσε να είναι αρκετά αμφιλεγόμενη, οπότε όσον αφορά τα outfits των celebrities στο κόκκινο χαλί, οι σχεδιαστές θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί να μην προσβάλλουν. Μερικοί celebrities τείνουν να ακολουθούν αρκετά πιστά το θέμα (όπως οι Rihanna, Katy Perry και Solange Knowles), ωστόσο, συχνά υφίσταται κριτική πως μερικοί stars δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Επομένως, υποθέτουμε πως θα υπάρξουν και μερικά 'naked' φορέματα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα red carpet looks του Met Gala 2017

[gallery-716756]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.