ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Με μια βόλτα στην εξοχή βρήκα τα πιο ωραία μαγιό και εσώρουχα για το καλοκαίρι


MMEINTANI

15 Μαΐου 2018

miii1081.jpg

Έτσι πριν λίγες μέρες βρέθηκα για μία ακόμη φορά στον ονειρεμένο Πύργο Πετρέζα, με τον ζεστό ήλιο να κάνει ακόμα πιο όμορφη τη συγκεκριμένη «απόδραση» από το γραφείο και την επιβλητική είσοδο να ανταμείβει το βλέμμα μου για ακόμα μία φορά - από το πρώτο βήμα μπήκα ήδη σε mood καλοκαιριού και ήξερα ότι θα δω τα πιο delicate και μοντέρνα lingerie pieces για αυτό το καλοκαίρι.

Με κεντρική έμπνευση λοιπόν το Flower Invasion της Intimissimi, ξεκινήσαμε ένα ταξίδι στις καλοκαιρινές τάσεις και από την πρώτη στιγμή, ξεχώρισα τα highlights της συλλογής που δεν ήταν άλλα από τα τα νέα καλοκαιρινά χρώματα Blue Moon και Rose Love των star bralette, Giorgia και Eleonora αντίστοιχα.

Με έκαναν μάλιστα να αναθεωρήσω ως προς την συνήθειά μου να επιλέγω κομμάτια αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα - αυτά τα bralettes σε baby blue και ροζ νομίζω μπορούν να φορεθούν ακόμη και σαν ξεχωριστά tops, με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι και ένα ωραίο κιμονό από πάνω.

Η συνέχεια έγινε με ένα πέρασμα από το section της Tezenis, με το exotic σκηνικό και τα εσώρουχα και knitwear κομμάτια με έντονα χρώματα και bold patterns να με παρασύρουν νοητά σε παραλίες και beach bars.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκα κατά κάποιο τρόπο στα αγαπημένα μου Κυκλαδίτικα νησιά, τόσο με τα υπέροχα spots που είχαν δημιουργηθεί σε κάθε γωνιά του Πύργου Πετρέζα όσο και μέσα από αυτό το τόσο αγαπημένο λευκό και μπλε των μαγιό που δεν μπορούσα να αφήσω από τα χέρια μου - φέτος, το Ιταλικό brand εμπνέεται από τη Μύκονο και αφιερώνει ένα στράπλες σουτιέν στο ελληνικό, κοσμοπολίτικο νησί.

Bελουτέ υφές, μπικίνι σε έντονα χρώματα, updated navy, υψηλά κοψίματα, ολόσωμα με μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη που τονίζουν τη θηλυκότητα, details με φιόγκους, florals, λαχούρια… Τα μαγιό και τα beachwear κομμάτια της Calzedonia νομίζω είναι αυτά που δεν πρέπει να λείπουν από καμία καλοκαιρινή βαλίτσα φέτος.

Τελευταία στάση η Falconeri, το brand που εδώ και μερικές σεζόν μου έχει κλέψει την καρδιά με τις ποιοτικές υφές της από 100% φυσικές ίνες - μετάξι, λινό, βαμβάκι και κασμίρι και τις γήινες αποχρώσεις, οι οποίες για το φετινό καλοκαίρι έχουν εμπλουτιστεί και με διακριτικά παστέλ.

Εδώ να σημειώσω ότι εκτός από τα εσώρουχα και τα ρούχα, σε κάθε βόλτα μου σταματούσα για να φωτογραφίσω και κάτι από το σκηνικό μιας και ήταν όλο τόσο μα τόσο ωραία τοποθετημένα, σα να σε προκαλούσαν να τα μετατρέψεις σε Instagram post...

Και κάπως έτσι έκλεισε αυτό το όμορφο καλοκαιρινό διάλειμμα που μας έβαλε σε ακόμα πιο έντονο summer mood και παράλληλα μας έδωσε έμπνευση για όλα τα essentials που πρέπει να βάλουμε στη βαλίτσα του φετινού καλοκαιριού!

[gallery-718476]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.