ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό Fashion Show της Victoria's Secret


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2018

abaca_297128_146.jpg

Οι προετοιμασίες για ένα από τα μεγαλύτερα και πολυαναμενόμενα runaway events παγκοσμίως, έχουν πάρει φωτιά. Για το φετινό fashion show της Victoria Secret, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, πάνω από 30 μοντέλα έχουν επιβεβαιώσει μέσω social media την παρουσία τους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επανεμφάνιση κάποιων από τα αγαπημένα αγγελάκια όπως είναι οι Sui He, Shanina Shayk, Zuri Tibby, Devon Windsor, αλλά και η Behati Prinsloo (μετά από 3χρονη απουσία λόγω μητρότητας). Επίσης, τo ενδιαφέρον του κοινού έχει στραφεί στην 21χρονη Kelsey Merritt, που είναι τo πρώτo μοντέλο από τις Φιλιππίνες που θα περπατήσει στο Victoria's Secret Fashion Show .

Η μεγάλη ερώτηση όμως είναι μία: Ποια θα φορέσει φέτος το πολυπόθητο και υπέρλαμπρο bra; Η αγωνία τερματίστηκε με την αποκάλυψη του περιοδικού People: Το μοντέλο από τη Σουηδία Elsa Hock θα φορέσει το πολυτιμότερο Victoria's Secret set εσωρούχων, το οποίο κοστίζει 1 εκατ. Δολάρια και χρειάστηκε 930 ώρες για να φτιαχτεί.

Το 29χρονο μοντέλο αποκαλύπτει: «Είναι πραγματικά υπέροχη η αίσθηση. Σου δίνει μια απίστευτη δύναμη, όχι λόγω της οικονομικής τους αξίας αλλά λόγω του κόπου που χρειάστηκε για να φτιαχτεί. Έχει μεγάλη διαφορά στο περπάτημά μου, με κάνει και νιώθω δυνατή, μου δίνει την αίσθηση της επιβράβευσης και είναι ό,τι καλύτερο αυτό»

Στη θέση της Elsa Hosk, στο παρελθόν έχουν βρεθεί η Candice Swanepoel and Lais Ribeiro που είχαν με την σειρά τους την χαρά να περπατήσουν στο fashion show με το αδιαμφησβήτητα λαμπερό bra.

Το φετινό fashion show θα πλαισιώνουν οι Bebe Rexha, οι Chainsmokers, η Halsey, η Kelsea Ballerini, η Rita Ora, o Shawn Mendes, αλλά και οι The Struts. (Στο παρελθόν έχουν ανέβει στη σκηνή η Taylor Swift, η Ariana Grande και ο Weeknd). Το Fashion Show θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη μετά από 3 χρόνια, ενώ το makeup θα επιμεληθεί η Charlotte Tilbury. Η σχεδιάστρια Mary Katrantzou θα παρουσιάσει μια capsule συλλογή που δημιούργησε σε συνεργασία με την εταιρία εσωρούχων.

"Οτιδήποτε δημιουργεί η Victoria's Secret έχει να κάνει με το να νιώθουν οι γυναίκες αυτοπεποίθηση και δύναμη - και να διασκεδάζουν με αυτά που φορούν," είπε η Katrantzou. "Αυτή η συνεργασία θα είναι εκκεντρική, διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη".

Τα υποδήματα των μοντέλων θα φτιαχτούν από τον σχεδιαστή Brian Atwood, ο οποίος "ξεφούρνισε" ότι τις δημιουργίες του θα φορέσουν τα μοντέλα Gigi Hadid και Kendall Jenner, τα οποία θα περπατήσουν στο show.

Δείτε επίσης: 10 τάσεις που θα αντιγράψουμε από το Pink carpet της Victoria's Secret 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.