ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Carolina Herrera δίνει στιλιστικές συμβουλές για γυναίκες άνω των 50


Αφροδίτη Σακκά

12 Νοεμβρίου 2018

20170225_zaa_a123_780.jpg

Στα 80 της χρόνια, η σχεδιάστρια Carolina Herrera είναι ενδεχομένως ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να δώσει μαθήματα στιλ. Άλλωστε, όπως υποστηρίζει η ίδια, μία γυναίκα μπορεί να δείχνει stylish σε κάθε ηλικία.

Η Daily Mail μίλησε με τη Herrera για τα do's and dont's της μόδας και η σχεδιάστρια αποκάλυψε όλα όσα πιστεύει πως κάνουν λάθος οι περισσότερες γυναίκες, ενώ έδωσε συμβουλές για τις γυναίκες άνω των 50 ετών. "Μία γυναίκα πρέπει να μεγαλώνει με χάρη και να μην προσπαθεί να δείχνει πως έχει μία ηλικία που δεν έχει, αλλιώς θα δείχνει γελοία. Βλέπω πολλές γυναίκες στο δρόμο και από πίσω, δείχνουν πολύ όμορφες με τα μακριά τους μαλλιά και τις κοντές τους φούστες. Και μετά γυρνούν - ααα, είναι αρχαίες!"

Η Herrera έχει ντύσει πρώτες κυρίες, από τη Jackie Kennedy μέχρι τη Michelle Obama, αλλά και δούκισσες όπως τη Kate Middleton και τη Meghan Markle και όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', διατηρεί μαζί της μία χρόνια φιλία. "Δεν μπορείς να τη συγκρίνεις με καμία," είπε η σχεδιάστρια. "Στέκεται μόνη της, στη κορυφή. Είναι μία καταπληκτική γυναίκες - είμαστε τυχεροί που την έχουμε".

Όσο για την ηλικία της, η Carolina δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος να λέει ψέματα γι' αυτή. "Δεν μπορώ να πω ψέματα για την ηλικία μου γιατί όλοι ξέρουν πόσο χρονών είμαι - είναι κοινή γνώση," είπε γελώντας. "Έχω κάνει λίγο Botox, γιατί όχι; Πιστεύω στο να διατηρούμε το δέρμα καθαρό και φρέσκο". Για τη Herrera, κάθε γυναίκα μπορεί να δείχνει κομψή και λαμπερή σε κάθε ηλικία. "Η κομψότητα είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων: όχι μόνο το τι φοράς, αλλά και το πώς συμπεριφέρεσαι. Είναι η στάση σου."

Μερικές από τις στιλιστικές συμβουλές που έδωσε η Carolina Herrera, περιλαμβάνουν το must-have αντικείμενο που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα - έναν ολόσωμο καθρέφτη! - αλλά και μία κλασσική, λευκή μπλούζα. "Πάντα τις λάτρευα. Τις φοράω με casual outfits και ως κομμάτι ενός βραδινού outfit. Μου δίνουν ασφάλεια". Όσο για το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει μία γυναίκα άνω των 50 στο στιλιστικό κομμάτι, σύμφωνα με τη σχεδιάστρια, είναι να φορέσει mini φούστα. "Η mini φούστα είναι για τις νεαρές κοπέλες. Όσο για τα μπικίνι, τα άφησα πίσω μου όταν μπήκα στα 50. Και δεν φοράω τζιν. Δεν έχω την κατάλληλη ηλικία για να τα φοράω. Τα τζιν είναι επίσης για τους νέους. Προχωρήστε σε κάτι καινούριο".

 

Δείτε ακόμη: Η νέα εποχή του οίκου Oscar de la Renta

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.