ΣΤΙΛ FASHION NEWS

American Icons: Όταν το κλασσικό παίρνει ένα μοντέρνο twist


Αφροδίτη Σακκά

17 Δεκεμβρίου 2018

th_fall2018_womenswear_campaign_thepuffer_01.jpg

Το κλασικό και διαχρονικό στιλ θα βρίσκεται πάντα στη λίστα με τα πράγματα που κάνουν μία γυναίκα να ξεχωρίζει. Κι όταν τα κλασικά κομμάτια συνδυάζονται με τα trends της σεζόν, τότε δημιουργούνται outfits που είναι fashion-forward, κομψά και μπορούν να λειτουργήσουν σε κάθε περίσταση.

Η γυναικεία συλλογή TOMMY HILFIGER για τον Χειμώνα 2018 γιορτάζει τα American Icons, κλείνοντας το μάτι στα signature styles του brand και δίνοντας ένα μοντέρνο twist στα αιώνια classics για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του σήμερα.

Κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, όπως μπλούζες Oxford και puffer τζάκετ έχουν επανασχεδιαστεί σε oversized σιλουέτες, ‘his for her’ στιλ και στρατιωτικές επιρροές. Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει ζεστούς γήινους τόνους, glen check prints και κόκκινες, μπλε και λευκές γραμμές. Τα Αμερικανικά Iconic Classics γίνονται πολύ-λειτουργικά και ευκολοφόρετα από τη μια περίσταση στην άλλη.

Highlight της συλλογής είναι το μάλλινο camel παλτό με τις μεγάλες τσέπες και το έντονο πέτο, το οποίο μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, το κίτρινο oversized hooded puffer jacket φτιαγμένο με ανακυκλώσιμα υφάσματα, τα vintage ξεβαμμένα straight-cut jeans, το μίνι φόρεμα από ύφασμα Chiffon με λεπτομέρειες από πιέτες στο στήθος, καθώς και τα μπεζ πλεκτά πουλόβερ με λεπτομέρειες από σιρίτια σε μία χρωματική παλέτα με ζεστούς τόνους.

Τη γυναικεία Tommy Hilfiger Sportswear συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.