ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Kate Moss πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Burberry x Vivienne Westwood


Αφροδίτη Σακκά

7 Δεκεμβρίου 2018

20170926_zaa_n230_291.jpg

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Vivienne Westwood και της Burberry, που τιμά το Βρετανικό στιλ και την κληρονομιά του, είναι γεγονός.

Δύο από τα πιο αγαπημένα brands της Βρετανίας σχεδίασαν μία limited-edition συλλογή που συνδυάζει την unisex προσέγγιση της Vivienne Westwood και του vintage καρό της Burberry. Η collection περιλαμβάνει must-have κομμάτια - από κλασσικά jackets μέχρι kilt, πλατφόρμες και έναν μπερέ. Με αφορμή το λανσάρισμά της, κυκλοφόρησε και η καμπάνια της συνεργασίας, με φωτογράφο τον David Sims.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivienne Westwood (@viviennewestwood) on

Στην καμπάνια πρωταγωνιστεί - ποιά άλλη; - η Kate Moss και μαζί της οι Sistren, Leonard Emmanuel, LadyFag, Josh Quinton, Andy Bradin, DelaRosa, Claudia Lavender, Marco Motta, Sashadavai, Jacob Shifrin, αλλά και η Vivienne Westwood και ο Andreas Kronthaler.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivienne Westwood (@viviennewestwood) on

H Westwood και ο Tisci μοιράστηκαν το όραμα να υποστηρίξουν και να προωθήσουν την Cool Earth, έναν βρετανικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που εργάζεται μαζί με κοινότητες που ζουν σε τροπικά δάση για να σταματήσουν την αποδάσωση και την κλιματική αλλαγή, μέσα από αυτή τη συνεργασία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivienne Westwood (@viviennewestwood) on

Ένα oversized T-shirt με ένα χειρόγραφο μήνυμα της Vivienne Westwood είναι αφιερωμένο σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως και άλλα τέσσερα exclusive κομμάτια από την collection τα οποία θα κάνει customise έτσι ώστε να πουληθούν σε δημοπρασία της οποίας τα έσοδα θα πάνε στην Cool Earth. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Burberry (@burberry) on

 

Δείτε ακόμη: Kate Moss και Gigi Hadid ποζάρουν μαζί και κάνουν ρεκόρ στα likes

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.