ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Rihanna λανσάρει τον δικό της luxury οίκο μόδας


Αφροδίτη Σακκά

18 Ιανουαρίου 2019

abaca_641752_011_1.jpg

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Rihanna έβαλε φωτιά στο internet όταν εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη με ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου που έγραφαν "Fenty" στο πλάι, τα οποία φόρεσε ξανά σε άλλη πρόσφατη εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη.

Πρόκειται να λανσάρει δική της σειρά με γυαλιά ηλίου; Ή ολόκληρη σειρά με αξεσουάρ; Τίποτα απ' τα δύο - για τώρα τουλάχιστον. Σύμφωνα με το WWD, η Rihanna πρόκειται να συνεργαστεί με τη LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, που περιλαμβάνει τους οίκους Fendi, Christian Dior, Givenchy, Kenzo και άλλους, με σκοπό να λανσάρει τον δικό της luxury οίκο μόδας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haus of Rihanna (@hausofrihanna) on

Για αρχή, η Rihanna θα λάβει βοήθεια από τους εργαζόμενους στα brands της LVMH, συμπεριλαμβανομένων των Louis Vuitton και Celnie, μαζί με τη δική της ομάδα, έτσι ώστε να δημιουργήσει την collecion της, η οποία θα περιλαμβάνει ρούχα, δερμάτινα και αξεσουάρ και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη φετινή χρονιά.

Τα νέα δεν αποτελούν μεγάλη έκπληξη, αφού η Rihanna έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο της μόδας, από την πρώτη της collection με τα βρετανικά River Island το 2013 και μετά με τις πολλές collections της για τη σειρά Fenty x Puma. Επίσης, έχει επεκταθεί και στο κομμάτι των εσωρούχων με την επώνυμη σειρά της Savage x Fenty και τον κόσμο της ομορφιάς με τη σειρά προϊόντων Fenty Beauty.

 

Δείτε ακόμη: Το style evolution της Rihanna 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.