ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο λόγος που ο Karl Lagerfeld δεν εμφανίστηκε στο show της Chanel


Αφροδίτη Σακκά

23 Ιανουαρίου 2019

abaca_653865_023.jpg

Ένα αναπόσπαστο κομμάτι του couture show της Chanel έλειπε χθες - o Karl Lagerfeld. Ο creative director του οίκου, που εμφανίζεται κάθε φορά για να κάνει την υπόκλισή του στο φινάλε από το 1983 που πήρε τα ηνία του γαλλικού οίκου, έλειπε χθες από το show λόγω αρρώστιας.

Η υπόκλιση στο Grand Palais έγινε από το δεξί του χέρι, την studio director, Virginie Viard. Εμφανίστηκε μέσα από μία πόρτα της "Villa Chanel" (το θέμα του φετινού εντυπωσιακού show) μαζί με το μοντέλο Vittoria Ceretti, που ήταν η τελευταία νύφη του show, με ένα αστραφτερό ολόσωμο μαγιό και πολύ μακρύ βέλο.

Η Viard έχει κάνει κι άλλη φορά υποκλίσεις με τον Lagerfeld, όπως στο ready-to-wear show για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 τον Οκτώβριο - για το οποίο το Grand Palais μεταμορφώθηκε σε παραλία, με άμμο και κύμματα.

"Για τον παραδοσιακό χαιρετισμό στο τέλος του show, ο κ.Lagerfeld, artistic director της Chanel, που ένιωθε κουρασμένος, ζήτησε από τη Virginie Viard, director του creative studio του οίκου, να τον εκπροσωπήσει και να χαιρετίσει τους καλεσμένους μαζί με τη νύφη," γράφει η Chanel σε μία επίσημη δήλωση που δημοσιεύθηκε από το WWD.

"H Virginie Viard ως creative studio director και ο Eric Pfrunder ως director of image συνεχίζουν να συνεργάζονται μαζί του και για τις συλλογές του brand και τις καμπάνιες," συμπλήρωσε ο οίκος.

Μετά το πρώτο show που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί, εκείνος που ανακοίνωσε τα νέα είπε πως ο σχεδιαστής ελπίζει να είναι παρών για το δεύτερο show, που πραγματοποιήθηκε δύο ώρες μετά. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε να παρευρεθεί ούτε εκεί. "Ευχόμαστε στον Mr.Lagerfeld να αναρρώσει γρήγορα."

Κι εμείς το ίδιο!

 

Δείτε ακόμη: Ο Karl Lagerfeld έστησε μια μικρή Ελλάδα για το catwalk της Chanel

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.