ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O Keanu Reeves είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent


The Jennettes

2 Μαΐου 2019

20170623_zaf_ny1_025.jpg

Έναν χρόνο αφού ο Keanu Reeves πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις της SquareSpace, συμπεριλαμβανομένου ενός video στο οποίο σερφάρει πάνω σε μία μηχανή, οι εμπορικές συνεργασίες του ηθοποιού έχουν λάβει ένα σημαντικό upgrade. O Reeves είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Saint Laurent και φωτογραφήθηκε για τη νέα καμπάνια από τον David Sims.

Στην κοντινή φωτογραφία, ο Reeves φορά ένα blazer με λεπτές ρίγες και ένα απλό, μαύρο πουκάμισο, ενώ τα μαλλιά του είναι χτενισμένα προς τα πίσω.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τον Reeves με μαύρο τζιν, δερμάτινο σακάκι και πουά πουκάμισο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Στην τρίτη φωτογραφία, ο Reeves κοιτά προς τα κάτω, ενώ φορά ξανά ένα μαύρο, δερμάτινο jacket, αυτή τη φορά με γούνα στον γιακά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Ο τίτλος του μοντέλου είναι ένας από τους πιο πρόσφατους που πρόσθεσε ο Reeves στο βιογραφικό του, μαζί με το ποιητής και ενδεχομένως σύζυγός - σύμφωνα με τη Winona Ryder, ο Francis Ford Coppola χρησιμοποίησε έναν αληθινό ιερέα για την σκηνή του γάμου στην ταινία του 1992, Bram Stoker's Dracula.

 

Δείτε ακόμη: Οι celebrities που έλαμψαν στο show του Saint Laurent

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.