ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Cybex έχει τη λύση για τις πολυάσχολες & stylish μαμάδες


Αφροδίτη Σακκά

20 Μαΐου 2019

cybex_day01_look03_260_screen_hd.jpg

Για μία νέα μητέρα, η ποιότητα και η ασφάλεια είναι δύο από τα πιο βασικά πράγματα που αναζητά για το μωρό της. Ξέρετε, πώς είναι όταν πρόκειται να γίνεις μητέρα και το μόνο που μπορείς να δεις γύρω σου είναι καρότσια και φουσκωμένες κοιλιές; Ξαφνικά, σε ενδιαφέρουν τόσες διαφορετικές λεπτομέρειες που ούτε που είχες σκεφτεί ποτέ πως θα σε ενδιέφεραν - κι όμως, τώρα οι προτεραιότητες άλλαξαν και το μόνο που θέλεις είναι να βρεις ό,τι καλύτερο για το παιδί σου.

Ανάμεσα σε όλες τις νέες αγορές που χρειάζεται να κάνει μία νέα μαμά, βρίσκονται, φυσικά, το καρότσι, το κάθισμα του αυτοκινήτου, το baby carrier: Όλα όσα, δηλαδή, θα μεταφέρουν τον μικρό αυτόν άνθρωπο που μόλις ήρθε στον κόσμο. Η λειτουργικότητα, η καινοτομία, ο σχεδιασμός, η άνεση και η ασφάλεια, είναι στοιχεία που είναι απαραίτητα σε μία τέτοιου είδους αγορά. Τι γίνεται όμως με την αισθητική; Οι μαμάδες του 2019 είναι πολυάσχολες, δημιουργικές και επιθυμούν να παραμένουν σύγχρονες και κομψές σε κάθε τους βήμα. Ειδικά αν η μόδα παίζει βασικό ρόλο στην καθημερινότητά τους, μερικές φορές, οι επιλογές στα παραπάνω είναι περιορισμένες. Άλλωστε, ποιος είπε πως ένα παιδικό καρότσι δεν μπορεί να είναι high fashion;

Γι' αυτό κι εμείς ανακαλύψαμε δύο collections που όχι μόνο περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται το νέο σας μωρό, αλλά είναι fashionable, stylish και σίγουρα θα κάνουν το απαραίτητο statement σε κάθε σας βόλτα: Η collection Koi της Cybex και η collection-συνεργασία της εταιρίας με τον Jeremy Scottt, creative director του οίκου Moschino, Wings, είναι ό,τι πιο chic έχουμε δει εδώ και καιρό. Για τη φετινή χρονιά, η Cybex συνεχίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες της αγοράς έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των νέων γονέων, με έξυπνα και καινοτόμα προϊόντα που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά τους - με τον πιο stylish τρόπο.

Στη νέα fashion collection KOI, κυριαρχούν το κομψό design και οι συμβολισμοί, με το αινιγματικό θαλάσσιο πλάσμα της ιαπωνικής μυθολογίας να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία και τα πιο προηγμένα υλικά της αγοράς. Η collection απευθύνεται σε μοντέρνους και fashion-conscious γονείς που επιθυμούν να αντικατοπτρίζεται το κομψό τους γούστο και στο καρότσι που έχουν διαλέξει για το παιδί τους.

Kαρότσι PRIAM της συλλογής Koi

Kαρότσι MIOS της συλλογής Κοi

Οι ασημί αποχρώσεις με τα artistic κεντήματα θυμίζουν κάτι από prêt-à-porter collection της φετινής σεζόν. Τα νέα PRIAM, MIOS, Cloud Z, YEMA TIE και τα matching αξεσουάρ τους είναι διαχρονικά, cool και minimal με artistic χαρακτήρα.
Κάθισμα αυτοκινήτου Cloud Z της συλλογής ΚοiMάρσιπο της συλλογής Κοi

Τσάντα – αλλαξιέρα της συλλογής Κοi

Αν παρακολουθείτε τον κόσμο της μόδας, θα γνωρίζετε πως ο Jeremy Scott είναι ένας από τους πιο influencial designers της γενιάς του.

Η καλλιτεχνική του ματιά είναι πρωτοποριακή και ορίζει αυτό που λέμε "bold fashion". Όλα τα παραπάνω στοιχεία έχουν μεταφραστεί και στην collection του Wings, με χρυσές λεπτομέρειες να κάνουν αντίθεση με το μαύρο χρώμα, δημιουργώντας την αίσθηση της κομψότητας και του luxury. Άλλωστε, ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός έχει άμεση σχέση με την έννοια της διαχρονικότητας αλλά και του fashion.

Καρότσι Priam Lux της συλλογής Wings x Jeremy Scott

Με χρυσά φτερά και χρυσές λεπτομέρειες σε κάθε design, η συγκεκριμένη collection έχει σκοπό όχι μόνο να διατηρήσει την ασφάλεια και την ποιότητα στη μεταφορά του μωρού, αλλά και να κάνει την μαμά του να δείχνει όσο πιο fashionable γίνεται.

Καρότσι MIOS της συλλογής Wings x Jeremy Scott

Baby-carrier MIOS LUX της συλλογής Wings x Jeremy Scott

Μάρσιπο YEMA TIE της συλλογής Wings x Jeremy Scott

Τσάντα-αλλαξιέρα της συλλογής Wings x Jeremy Scott

Οι δύο collections της Cybex αποδεικνύουν έμπρακτα πως δε χρειάζεται να υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ ασφάλειας και στιλ - αν είστε γονιός που επιθυμεί να διατηρήσει το προσωπικό της στιλ και το "μάτι" που έχετε για τη μόδα, μπορείτε να κάνετε το fashion statement που επιθυμείτε, ενώ το μωρό σας κοιμάται ήσυχο... μέχρι να μπορέσει να διαλέξει τα δικά του fashion statements!

Facebook : https://www.facebook.com/cybexGR/
Instagram : https://www.instagram.com/cybex_global/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.