ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η συλλογή Tommy Hilfiger Swim ενώνει τη γεωμετρία με τα floral prints για το καλοκαίρι 2019


3 Ιουνίου 2019

th_ss19_swimwear_06.jpg

Το καλοκαίρι έχει μπει επισήμως δυναμικά και τα σαββατοκύριακα είναι ιδανικά για εξορμήσεις σε παραλίες. Τι πιο απαραίτητο από ένα μοδάτο μαγιό σε συνδυασμό με εξίσου μοδάτα αξεσουάρ;

Η συλλογή TOMMY HILFIGER Swim για την Άνοιξη 2019 ενεργοποιεί τα iconic στιλ με ένα τολμηρό και γεμάτο χρώματα twist.

Κλασικά σχέδια έχουν επανασχεδιαστεί με φωτεινά βασικά χρώματα, παστέλ τόνους, νέες σπορ επιρροές, τροπικά prints και ανακυκλώσιμο πολυεστερικό ύφασμα.


Σχέδια εμπνευσμένα από τη navy κληρονομιά σε chic, μοδάτες και φανταχτερές σιλουέτες, σε συνδυασμό με έντονα χρώματα εμπνευσμένα από το αρχείο του brand για την επόμενη γενιά καταναλωτών!

Και φέτος, η συλλογή TOMMY HILFIGER Swim για την Άνοιξη 2019 δίνει έμφαση στα ολόσωμα μαγιό σε ιδιαίτερες αναλογίες, μιας και αναδεικνύουν όμορφα τις σιλουέτες με έναν θηλυκό τρόπο, με έντονα κοψίματα στον κορμό. Φυσικά δεν λείπουν και τα μπικίνι, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να αναδεικνύουν το γυναικείο σώμα και να δίνουν ένα Americana twist, σε μία μόνο βουτιά!

Φρέσκα χρώματα και εμπνεύσεις από το performance styling δίνουν μια μοντέρνα, διαφορετική και παιχνιδιάρικη νότα, στο Tommy Hilfiger DNA!

Το longline bikini με κίτρινα, πορτοκαλί και μπλε παστέλ γεωμετρικά prints γίνεται το must have της παραλίας!! Φυσικά, μαζί με το γαλάζιο crop top μαγιό με τις ροζ floral λεπτομέρειες και το hipster bikini!

Το one-shoulder ψηλόμεσο κόκκινο μπικίνι με λευκές γραμμές σε αναπάντεχες αναλογίες γίνεται η classy επιλογή για την παραλία, όπου μπορεί να φορεθεί από όλες μας!

Το TOMMY HILFIGER αρχείο αναθεωρείται, με τον εκμοντερνισμό του heritage shield λογότυπου στο σήμερα και τον εορτασμό της κόκκινης, λευκής και μπλε χρωματική παλέτας.

Φυσικά, μπορείς να προσθέσεις τσάντες και μοναδικά ψάθινα καπέλα Tommy Hilfiger για να αναδείξεις περισσότερο το στιλ σου και την αισθητική σου.

Καλό καλοκαίρι είπαμε; Είπαμε! Φύγαμε λοιπόν!

Η συλλογή μαγιό Tommy Hilfiger για το Καλοκαίρι 2019 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. (tommy.com).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.