ΣΤΙΛ FASHION NEWS

A Magic Cabinet: Ένας online προορισμός για premium ελληνικά χειροποίητα προϊόντα


1 Ιουλίου 2019

pan_0471_1.jpg
Ένα εμπορικό εγχείρημα που προωθεί διεθνώς εξαιρετικά προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς και δημιουργούς.
Το amagiccabinet.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μια ενημερωτική πλατφόρμα για τη γαστρονομία, τα αποστάγματα​, ​την ομορφιά, την περιποίηση, το στυλ, το σπίτι, τα κατοικίδια, τη γραφική ύλη και τα bespoke προϊόντα. Τιμούμε τις τοπικές παραδοσιακές αξίες, ανακαλύπτοντας, προβάλλοντας και προσφέροντας εκλεκτά προϊόντα από περισσότερους από 60 επιλεγμένους παραγωγούς, σχεδιαστές και μικρές επιχειρήσεις που εμπιστευόμαστε.
Η Ευγενία Χανδρή, ​ιδρύτρια του A Magic Cabinet ​και ηγετική φυσιογνωμία της ελληνικής βιομηχανίας φιλοξενίας, εμπνεύστηκε από ένα πραγματικό «μαγικό ντουλάπι» και δημιούργησε μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα πώλησης premium ελληνικών προϊόντων. Η ίδια πιστεύει στην αγνότητα και τη σπανιότητα μιας αυθεντικής Ελλάδας, όπου η γη, ο ήλιος και η θάλασσα συνδυάζονται με την ενέργεια και την ευρηματικότητα των ανθρώπων. Αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα του εγχειρήματος προς το διεθνές κοινό.
Το ​ηλεκτρονικό κατάστημα του amagiccabinet.com προσφέρει υψηλής ποιότητας, φυσικά και χειροποίητα προϊόντα που απευθύνονται σε πελάτες με εκλεπτυσμένο γούστο και αγάπη για τη σύγχρονη δεξιοτεχνία. Ένα απίθανο θυμαρίσιο μέλι από την Πελοπόννησο, ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τα Επτάνησα, ένα ιδιαίτερο παλαιωμένο τσίπουρο από τη Βόρεια Ελλάδα, μια πρωτοποριακή βιολογική κρέμα προσώπου από την Εύβοια και μια custom made τσάντα από χειροποίητο ύφασμα από τη Θράκη, είναι μόνο μερικά, ενδεικτικά προϊόντα της πλούσιας συλλογής μας. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε ενεργά τους αφοσιωμένους τεχνίτες, τους παραγωγούς και τους σχεδιαστές που τα δημιουργούν.
Το ενημερωτικό κομμάτι της πλατφόρμας προσφέρει μια δυναμική εμπειρία αφήγησης με πρωτότυπες​Ιστορίεςγια τη λεπτή διαδικασία της δημιουργίας, τις ακλόνητες τοπικές παραδόσεις και τη μεσογειακή ταυτότητα των προϊόντων μας. Στην ενότητα των Contributors, δημιουργικοί και δραστήριοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων η Αριάννα Χάφινγκτον, η Νίκη Κουτσιανά και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη παρουσιάζουν το δικό τους magic cabinet, προτείνοντας αντικείμενα που ξεχωρίζουν και αγαπούν.
H εκδήλωση για το επίσημο launch του A Magic Cabinet πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athens Marriott του ομίλου Χανδρή, στο εστιατόριο ​e&o Athens​. Τα signature κοκτέιλ της βραδιάς χορήγησε η Three Cents, η ελληνική εταιρεία ποιοτικών αναψυκτικών και mixers.
Η Ευγενία Χανδρή, ιδρύτρια του Α Magic Cabinet, δήλωσε: «Το amagiccabinet.com στοχεύει να αναδείξει την ξεχωριστή εμπειρία της επιλογής και της απόκτησης των προϊόντων σε μια βαθύτερη, συνολική προσέγγιση για το σπίτι, το στυλ και τον πολιτισμό. Προσφέρει μια εκλεκτική επιλογή από premium και σπάνια αντικείμενα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη φαντασία τους».
Ο Νίκος Άγουρος, Project Consultant, ​δήλωσε: «Το amagiccabinet.com εστιάζει σε μια επικούρεια αντίληψη για τη ζωή. Προσφέρει όλα εκείνα που χαρίζουν ποιότητα, βάθος και απόλαυση στις καθημερινές ανάγκες μας, με σεβασμό στη φύση, την παράδοση και την τοπική οικονομία».
Η Νάντια Παπανικολάου, eCommerce Director ​δήλωσε: «Το amagiccabinet.com είναι ένας δυναμικός ιστότοπος, o οποίος δίνει έμφαση στην επιχειρησιακή ηθική και τις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης του λιανικού εμπορίου. Είναι η ιδανική πλατφόρμα από την οποία μπορεί κάποιος να πάρει μαζί του ένα κομμάτι της Ελλάδας».