ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η NAK shoes βρήκε τον τρόπο να εντάξουμε τα animal prints στα σύνολά μας φέτος το χειμώνα


Μάρθα Κουμπάνη

30 Οκτωβρίου 2019

Η NAK shoes βρήκε τον τρόπο να εντάξουμε τα animal prints στα σύνολά μας φέτος το χειμώνα

Οι γυναίκες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες σε ό, τι αφορά τα αξεσουάρ.

Από την μία είναι εκείνες που λατρεύουν τις τσάντες και από την άλλη, οι λεγόμενες shoe lovers. Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία, όπου ένα ακόμα ζευγάρι παπούτσια ποτέ δεν είναι αρκετό.
Οι γυναίκες σαν εμένα αγαπούν τόσο τα παπούτσια, που έχουν μία πλούσια συλλογή, με ζευγάρια κάθε είδους και στιλ, για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση. Συνήθως αυτές οι γυναίκες είναι από τις πιο ενημερωμένες και παίζουν τις τάσεις στα δάχτυλα.
Tα trends του φετινού χειμώνα πολλά και ενδιαφέροντα. Ο απόλυτος προορισμός για αυτό τον τύπο γυναικών είναι ένας και δεν είναι άλλος από τα καταστήματα της NAK shoes.
H ασυναγώνιστη ποιότητα της NAK shoes είναι γνωστή και σε συνδυασμό με τα συνεχώς ενημερωμένα και super stylish σχέδια την καθιστούν νούμερο ένα.
Από τα διαχρονικά δερμάτινα στιλ, όπως μπότες και μποτάκια, στα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα, με glam και αστραφτερές λεπτομέρειες, που φτιάχτηκαν για party, οι πιο hot τάσεις στα παπούτσια της σεζόν βρίσκονται σε περίοπτη θέση στα ράφια της NAK shoes.

jenny.gr

Τα animal prints είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις ωστόσο πολλές φορές μας τρομάζουν. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που διστάζουν να τα δοκιμάσουν ακόμα κι αν τους αρέσουν.
Τα animal prints είναι έντονα και τολμηρά και έχουν τη δύναμη κάνουν καθε σύνολο με μία κίνηση statement.

Πώς όμως θα τα εντάξουμε στα outfit μας φέτος το χειμώνα;
Η NAK shoes έχει την καλύτερη πρόταση, η οποία ακούει στο όνομα Winnie Harlow x Steve Madden. Η συλλογή που περιμέναμε κατέφτασε και είναι ο τέλειος τρόπος να αναδείξουμε την wild πλευρά μας: προσθέτοντας στο πιο απλό look ένα animal print μποτάκι.

jenny.gr

Το διάσημο μοντέλο Winnie Harlow συνεργάζεται με τον γνωστό οίκο παπουτσιών και δημιουργεί μια άκρως εντυπωσιακή capsule collection. Η συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά από ψηλοτάκουνες slouchy μπότες, μονόχρωμες αλλά και snakeskin, όπως και sexy ankle boots με τακούνι στιλέτο για να εκφράσουμε κάθε μας διάθεση. Δεν βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε με το το black denim παντελόνι μας και τις μίντι πλισέ φούστες.
Από την άλλη, οι πιο θηλυκές γόβες είναι φτιαμένα για τις λάτρεις του feminine στιλ και η πιο chic επιλογή για τις εμφανίσεις των γιορτών.
Θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε σύνολο με το αγαπημένο μας φόρεμα, από το πιο minimal, L.B.D, έως το πιο fancy, με παγιέτες. Τα animal prints φυσικά δίνουν το παρών και εδώ και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

jenny.gr

Τέλος η Winnie Harlow x Steve Madden περιλαμβάνει ακόμα τα πιο άνετα και chic sneakers με σουέντ υφή και elegant γήινους τόνους. 
Οι συλλογές και τα brand της NAK shoes, είναι γεμάτες από σχέδια που κάθε shoe lover θα ήθελε να λάβει ως δώρο, να φορέσει στο party αλλά και κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Top fashion brands όπως Steve Madden, Dune London, Marc Fisher, Ugg, Versace Jeans Couture αλλά και γνωστά αθλητικά brands όπως New Balance, Saucony, Fila, Puma βρίσκονται στη νέα συλλογή της Nak Shoes, αλλά και διεθνή comfort brands που συνδυάζουν τη μόδα με την άνεση όπως Rockport, Geox, Naturalizer, Pikolinos και πολλά ακόμη.

jenny.gr

Δείτε την ανανεωμένη συλλογή της NAK shoes που καλύπτει όλες τις ανάγκες και τα στιλ των γυναικών για το φθινόπωρο και τον χειμώνα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.