ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η πτώση της Victoria’s Secret και η άνοδος της Rihanna: Η σταρ ανακοινώνει την πρώτη πρέσβειρα της συλλογής της


22 Νοεμβρίου 2019

Η πτώση της Victoria’s Secret και η άνοδος της Rihanna: Η σταρ ανακοινώνει την πρώτη πρέσβειρα της συλλογής της

Tην ώρα που το show της Victoria’s Secret ακυρώνεται για αυτή την σεζόν για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της εικοσαετούς παρουσίας του διάσημου brand, στο χώρο των πολυτελών εσωρούχων, ένα άλλο, νέο brand, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.
Ήδη από τον περασμένο Μάϊο, η μειωμένη τηλεθέαση έκανε την εταιρεία Victoria’s Secret να αξιολογήσει τη στρατηγική marketing, ενώ περισσότερα από 53 καταστήματα Victoria's Secret πρόκειται να κλείσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος.

Το Savage X Fenty της ποπ τραγουδίστριας Rihanna βλέπει τις πωλήσεις να εκτοξεύονται κι έτσι η επιχειρηματίας βρήκε την ιδανική στιγμή να μας συστήσει την πρώτη ambassador του brand, Normani, η οποία εμφανίστηκε στο τελευταίο show της Riri στην New York Fashion Week a/w 2019 . 
Η νεαρή σταρ για την πρώτη της καμπάνια ποζάρει με κόκκινα εσώρουχα την στιγμή που η πτώση των διάσημων αγγέλων είναι γεγονός. Η Rihanna δήλωσε πως «η Normani είναι η τέλεια επιλογή για το Savage X Fenty. Αποπνέει εμπιστοσύνη και δύναμη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.