ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H πιο θηλυκή Girl Squad που έγινε ποτέ, φορά τα πιο μοντέρνα underwear


3 Δεκεμβρίου 2019

H πιο θηλυκή Girl Squad που έγινε ποτέ, φορά τα πιο μοντέρνα underwear

Tο cool και αντισυμβατικό πνεύμα της Tezenis είναι το βασικό θέμα της νέας καμπάνιας όπου πρωταγωνιστούν οι πιο δημοφιλείς fashion influencers διεθνώς.

Giulia De Lellis- η Glamorous, Maffashion- η Trendsetter, Lola Indigo- η Artist, Carolina Carvalho- η ηθοποιός, Rita Dakota- η Rocker, Stefanie Giesinger- το μοντέλο.
Η Tezenis ενώνει έξι υπέροχες influencers, η καθεμία με τις δικές της δεξιότητες και χαρακτηριστικά. 

Rita Dakota

jenny.gr

Μία fun, δυνατή ομάδα από έξι εντυπωσιακές και ταλαντούχες γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικά σημεία του πλανήτη και αποκαλύπτουν μέσα από το προσωπικό και μοναδικό τους στιλ, τη νέα σειρά underwear του brand που πρόκειται να γίνει η απόλυτη τάση για το χειμώνα.

Carolina Carvalho

jenny.gr
jenny.gr

Μια ευέλικτη και ευκολοφόρετη συλλογή που αντανακλά τις διαφορετικές προσωπικότητες που ξεχωρίζουν για την επιλεκτικότητά τους.

Maffashion

jenny.gr
jenny.gr

Η σειρά Ophelia επικεντρώνεται στη δαντέλα, το τούλι και τις βελούδινες, πουά λεπτομέρειες.
Η Russian Tale, μια ρομαντική σειρά σχεδιασμένη για τις λάτρεις της μόδας που δεν φοβούνται να τολμήσουν: δαντελένιες λεπτομέρειες και στοιχεία σε αποχρώσεις powder pink, που κάνουν αντίθεση με το μαύρο για μια δυναμική εμφάνιση.

Stefanie Giesinger

jenny.gr
jenny.gr

Η σειρά Animal Party, τέλος, διακρίνεται για τα ζωηρά zebra prints συνδυασμένα με ασημένια glitter κεντήματα σε μαύρο φόντο.

Lola Indigo

jenny.gr
jenny.gr

Το ταλέντο, ο χαρακτήρας και η επιθυμία να είναι όλες μαζί, αποτελούν τα βασικά στοιχεία του συγκεκριμένου project που φέρνει κοντά αυτό το μοναδικό «girl crew», εκφράζοντας παράλληλα ένα αίσθημα φιλίας που δε γνωρίζει σύνορα.  

Giulia De Lellis

jenny.gr
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.