ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Louis Vuitton: To πρώτο café του οίκου στην Οsaka σε ένα κτίριο - ιστιοφόρο συνδυάζει μόδα και αρχιτεκτονική


Μάρθα Κουμπάνη

29 Ιανουαρίου 2020

Louis Vuitton: To πρώτο café του οίκου στην Οsaka σε ένα κτίριο - ιστιοφόρο συνδυάζει μόδα και αρχιτεκτονική

Ο οίκος Louis Vuitton άνοιξε το πρώτο του καφέ-εστιατόριο, περνώντας στην αγορά εστίαση. Το εστιατόριο-του οποίου το όνομα θα είναι Le Café V- εδρεύει στον τέταρτο και τελευταίο όροφο της μπουτίκ Louis Vuitton στην Οsaka και το μενού θα υπογράφει ο διάσημος Ιάπωνας σεφ Yosuke Suga. To πολυτελές μπαρ με το μπαλκόνι καθώς και το privé εστιατόριο Sugalabo V εντυπωσιάζουν.

O Tokujin Yoshioka, που σχεδιάζει τη σειρά του οίκου με είδη σπιτιού και ταξιδιού «Objets Nomades», ανέλαβε να σχεδιάσει τα είδη σερβιρίσματος εμπνευσμένα από το διάσημο logo LV.

Τo νέο κτίριο κόβει την ανάσα ως ένα διαμάντι της αρχιτεκτονικής σχεδιασμένο από τον Jun Aoki. Ο αρχιτέκτονας φαντάστηκε μια ελαφριά και ευάερη δομή εμπνευσμένη από τα ιστία των παραδοσιακών σκαφών Higaka-Kaisen της Οσάκα και οι πόρτες του ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου. Τα εστιατόρια ξεκινούν να σερβίρουν στις 15 Φεβρουαρίου. Ο όμιλος LVMH ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι το flagship κατάστημα του οίκου Dior στην Avenue Montaigne, το οποίο περιλαμβάνει και αυτό ένα μοναδικό εστιατόριο. Επίσης ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το πρώτο Ευρωπαϊκό Blue Box Café του οίκου Tiffany, και συγκεκριμένα μέσα στο Harrods. Ο Michael Burke, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οίκου Louis Vuitton, ανακοίνωσε ότι το brand θα υπογράψει στο άμεσο μέλλον κι άλλα εστιατόρια, αλλά και ξενοδοχεία. Μέρι τότε, το νέο αυτό κόσμημα της πόλης που θυμίζει ιστιοφόρο αξίζει το θαυμασμό μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.