ΣΤΙΛ FASHION NEWS

MCQUEEN CREATORS: O οίκος Alexander McQueen μάς καλεί να γίνουμε για λίγο σχεδιαστές


Μάρθα Κουμπάνη

3 Απριλίου 2020

MCQUEEN CREATORS: O οίκος Alexander McQueen μάς καλεί να γίνουμε για λίγο σχεδιαστές

Το νέο project του οίκου Alexander McQueen μάς καλεί να γίνουμε δημιουργικοί ενώ #μένουμε_σπίτι.

Όσο ο πλανήτης συνεχίζει να βρίσκεται σε αυστηρό lockdown, ο οίκος Alexander McQueen συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Προκειμένου να ενισχύσει την επικοινωνία με τους θαυμαστές του, δημιουργεί ένα ιδιαίτερο project, το McQueen Creators, το οποίο θα μας κάνει κατά κάποιο τρόπο μέρος της σχεδιαστική ομάδας. Κάθε εβδομάδα, ο οίκος θα προσκαλεί τους θαυμαστές του να ζωγραφίσουν μία δημιουργία του. Το φόρεμα θα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Η επιλογή που θα γίνεται στα σχέδια, θα δημοσιεύεται στα official accounts του Alexander McQueen στα social media.

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι συμμετέχοντες είναι να επιλέξουν τη δημιουργία που θέλουν να σκιτσάρουν, να τραβήξουν το πρωτότυπο σχέδιο αλλά και στη συνέχεια τη δική τους φωτογραφία και να τη μοιραστούν στα social media χρησιμοποιώντας τo tag @AlexanderMcQueen #McQueenCreators. Το πρώτο θέμα είναι βασισμένο στην έκθεση του οίκου, Roses.

Με αυτή τη δημιουργία ως πρώτο task, οι followers του οίκου καλούνται να σχεδιάσουν 3D τριαντάφυλλα με sculpture φιλοσοφία. Φυσικά και είναι πρόκληση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.