ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Φόρεμα από το Met Gala 2019 σε δημοπρασία - Τα έσοδα θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα


Μάρθα Κουμπάνη

16 Απριλίου 2020

Φόρεμα από το Met Gala 2019 σε δημοπρασία - Τα έσοδα θα διατεθούν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Η Sofia Sanchez de Betak είναι σχεδιάστρια που θαυμάσαμε την περασμένη χρονιά στο Met Gala και η ίδια σκέφτηκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να συγκεντρώσει χρήματα και να βοηθήσει στη μάχη κατά του κορωνοϊού. Διοργάνωσε μια καμπάνια με στόχο να στηρίξει τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, που αυτή την περίοδο κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε πληγείσες περιοχές σε όλο τον πλανήτη.

Αποκτήστε ένα φόρεμα από το Met Gala και βοηθήστε στη μάχη κατά της πανδημίας

Η Sanchez ξεκίνησε μία δημοπρασία, στην οποία πουλάει το φόρεμα που φόρεσε στο περασμένο Met Gala: "Camp: Notes on Fashion". Πρόκειται για μία δημιουργία Mango, που η εταιρεία σχεδίασε ειδικά για την ίδια, η οποία είναι και πρέσβειρα του label. Η σταρ είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με ένα στράπλες φόρεμα με βολάν και ombre σχέδιο σε πορτοκαλί, κίτρινο και πράσινο, το οποίο είχε συνδυάσει με πορτοκαλί γόβες.

Mango Met Gala dress_Illustration by David Downton

Illustration του David Downton.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί μέσα από την πλατφόρμα www.32auctions.com/ALITTLESOMETHING και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Απριλίου.

Εκτός από αυτό το μοναδικό αντικείμενο, κι άλλοι στενοί συνεργάτες και φίλοι της Mango, όπως οι Leandra Medine, André Saraiva, Ezra Petronio και Andrés Velencoso χάρισαν limited σχέδια και έργα τους, τα οποία επίσης θα δημοπρατηθούν. Όλα τα έσοδα πρόκειται να διατεθούν για την ενίσχυση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για το δύσκολο έργο τους κατά του COVID-19.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.