ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H COS είναι πλέον διαθέσιμη online σε Ελλάδα και Κύπρο


Μάρθα Κουμπάνη

20 Μαΐου 2020

H COS είναι πλέον διαθέσιμη online σε Ελλάδα και Κύπρο

Η COS είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του ηλεκτρονικού της καταστήματος cosstores.com σε Ελλάδα και Κύπρο, από σήμερα 20 Μαΐου 2020. 

Αντλώντας έμπνευση από τις τέχνες, το fashion brand με έδρα το Λονδίνο φημίζεται για τις συλλογές που ισορροπούν ανάμεσα στο πρωτοποριακό σχέδιο και το διαχρονικό στυλ. Με την απλότητα και την άνεση να κυριαρχούν, κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο να κρατήσει πολλές σεζόν, όντας πάντα επίκαιρο.

jenny.gr

Η άφιξη των online stores σε Ελλάδα και Κύπρο, συμπίπτει με το λανσάρισμα της Spring Summer 2020 συλλογής, η οποία εξερευνά τη σύγχρονη λειτουργικότητα. Η συλλογή περιλαμβάνει πρωτοποριακά υλικά, όπως υφάσματα με φυσικές βαφές που προέρχονται από λαχανικά, καθώς και denim κομμάτια με επίστρωση.

jenny.gr

Οι υφές και η κατασκευή των ρούχων προσδίδουν ένα χαρακτηριστικό ύφος μέσω των ιδιαίτερων πλεκτών λεπτομερειών, ενώ μεταλλικά υφάσματα ενώνονται με το κλασικό βαμβάκι συνθέτοντας μία μοντέρνα τεχνική που δημιουργεί statement κομμάτια για τη νέα σεζόν.

jenny.gr

Με τη βιώσιμη επεξεργασία κι εξέλιξη των υφασμάτων να συνεχίζει κάθε σεζόν, όλα τα βαμβακερά υφάσματα της συλλογής έχουν sustainable χαρακτήρα – αυτό αφορά στο οργανικό, ανακυκλώσιμο και επαναχρησιμοποιούμενο βαμβάκι.

Προκειμένου να γιορτάσει το λανσάρισμα στις δύο αγορές, η COS συνεργάστηκε με τους influencers Αποστόλη Γκόφα (@apostolisgofas) και Margarita Shapovalova (@ritamargari), οι οποίοι αποκάλυψαν τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια της συλλογής (με λήψεις που τραβήχτηκαν πριν την άφιξη του CV-19) στο κέντρο της Αθήνας.

jenny.gr


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.