ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Mόλις βρήκαμε τα πιο στιλάτα sneakers του καλοκαιριού - Θα γίνουν ανάρπαστα


Μάρθα Κουμπάνη

17 Ιουνίου 2020

Mόλις βρήκαμε τα πιο στιλάτα sneakers του καλοκαιριού - Θα γίνουν ανάρπαστα

Λίγα χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία, ο οίκος Kenzo συνεργάζεται ξανά με τη Vans για την ανοιξιάτικη συλλογή 2020, αυτή τη φορά έχοντας στο τιμόνι της καλλιτεχνικής διεύθυνσης τον σχεδιαστή, Felipe Oliveira Baptista.

Η συλλογή Kenzo x Vans μόλις κυκλοφόρησε και περιλαμβάνει τα all time classic σχέδια Sk8-Hi και Old Skool, που στολίζονται με έντονα φλοράλ μοτίβα από το αρχείο του διάσημου οίκου. Παράλληλα, ο Felipe Oliveira Baptista σχεδίασε μία capsule συλλογή από ready-to-wear ρούχα και αξεσουάρ, όπως φλοράλ φορέματα, denim παντελόνια, backpacks, t-shirts και hoodies.

jenny.gr

"Η συνεργασία με τη Vans εμπνέεται από τους skaters και τη ζωή στην California. Είναι δυναμική και νεανική", είπε ο Πορτογάλος σχεδιαστής.

O διάσημος οίκος κυκλοφορεί επίσης, σε συνεργασία με την εταιρεία The Skateroom, ένα limited-edition skateboard με το χαρακτηριστικό floral pattern του Kenzo. Τα έσοδα θα διατεθούν σε ένα κέντρο στήριξης των νέων στη Τζαμάικα.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν 7 skaters, τους οποίους φωτογράφησε ο ελληνικής καταγωγής Ari Marcopoulos.

Μάθετε περισσότερα για τη συλλογή στο kenzo.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.