ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Gabriela Hearst είναι η νέα creative director του οίκου Chloé


Μάρθα Κουμπάνη

8 Δεκεμβρίου 2020

Η Gabriela Hearst είναι η νέα creative director του οίκου Chloé

 O γαλλικός οίκος Chloé μόλις ανακοίνωσε τη Gabriela Hearst ως τη νέα καλλιτεχνική διευθύντρια μετά την αποχώρηση της Natacha Ramsay-Levi. 

Η Hearst αναμένεται να παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή τον Μάρτιο για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2021, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει ως καλλιτεχνική διευθύντρια του ομώνυμου brand της με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Η Hearst είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της αειφορίας. Η προσέγγιση της Hearst στη μόδα σίγουρα ταυτίζεται με το νέο προσανατολισμό του οίκου. Έχει επίσης ένα δυνατό ιστορικό στα δερμάτινα είδη, με κορυφαία την τσάντα Nina, η οποία έγινε γρήγορα best seller από το ντεμπούτο της.

Η Hearst ίδρυσε το δικό της label το φθινόπωρο του 2015 αφού ανέλαβε τις δραστηριότητες του αγροκτήματος προβάτων του πατέρα της στην Ουρουγουάη και δημιούργησε μια πολυτελή επιχείρηση ρούχων και αξεσουάρ με βάση τις αρχές της διαχρονικότητας, της ποιότητας και της βιωσιμότητας.

Μεταξύ των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί είναι το μαλλί merinos. Έλαβε το βραβείο της Αμερικανίδας σχεδιάστριας γυναικείας ένδυσης της χρονιάς στα CFDA Fashion Awards τον περασμένο Σεπτέμβριο κι έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον περασμένο Οκτώβριο.

jenny.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.