ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Αlexa Chung κάνει come back στο modeling και ποζάρει για τον Gucci


Μάρθα Κουμπάνη

27 Ιανουαρίου 2021

Η Αlexa Chung κάνει come back στο modeling και ποζάρει για τον Gucci

Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που η Alexa Chung ήταν το πρόσωπο μιας μεγάλης καμπάνιας μόδας εκτός από το δικό της ομώνυμο brand. Τώρα, η Chung επιστρέφει και γίνεται το πρόσωπο στη νέα ψηφιακή καμπάνια του οίκου Gucci με τίτλο ”Winter In The Park”, μαζί με την ηθοποιό Vanessa Kirby και την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, Celeste.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Alessandro Michele εμπνεύστηκε από τον καιρό στο Λονδίνο όπου και έγινε η φωτογράφιση της καμπάνιας από τον Angelo Pennetta τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι Chung, Kirby και Celeste ποζάρουν, φορώντας τη συλλογή Gucci Epilogue, μαζί με τα αξεσουάρ της πολυτελούς μάρκας, όπως οι τσάντες GG Marmont, Jackie 1961, Gucci Horsebit 1955 και Dionysus.

Η συλλογή περιλαμβάνει πρωτότυπους συνδυασμούς χρωμάτων υφών και prints, σε ένα ανεξέλεγκτο mix & match, πολλά αξεσουάρ και 70s διάθεση, ενώ παρουσιάζεται με φόντο το καταπράσινο πάρκο.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.