ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Versace: Θα παρουσιάσει τη συλλογή του εκτός Milan Fashion Week


Μάρθα Κουμπάνη

6 Φεβρουαρίου 2021

Versace: Θα παρουσιάσει τη συλλογή του εκτός Milan Fashion Week

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Φεβρουαρίου μέχρι την 1 Μαρτίου, όμως σ' αυτή δεν θα συμμετέχει ο οίκος Versace. Όπως αποκάλυψε ο οίκος με δήλωσή του στο WWD, θα παρουσιάσει την Fall 2021 συλλογή του - γυναικεία και ανδρική μαζί - στις 5 Μαρτίου, ψηφιακά.

Όπως εξήγησε στο WWD, η Donatella Versace "η απόφαση να παρουσιάσουμε τη συλλογή για το Φθινόπωρο 2021 μερικές μέρες μετά την ολοκλήρωση της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου δεν επηρεάζει το γεγονός ότι ο οίκος Versace παραμένει περήφανο μέλος της Camera della Moda και ότι θα αποτελεί πάντα έναν βασικό παίκτη και τεράστιο υποστηρικτή της Ιταλικής βιομηχανίας της μόδας. Η μόδα, όμως, είναι τέχνη και μερικές φορές χρειάζεται να δουλέψουμε έξω από τα συνηθισμένα μονοπάτια για να μπορέσουμε να ανθίσουμε".

Ο οίκος Versace δεν είναι ο μοναδικός που θα παρουσιάσει τη συλλογή του εκτός Milan Fashion Week, αφού από το πρόγραμμα θα απέχουν, όπως και στην προηγούμενη fashion week, οι οίκοι Gucci και Bottega Veneta, που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους σε δικές τους ημερομηνίες.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.