ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Lourdes Leon είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jacobs


Μάρθα Κουμπάνη

17 Φεβρουαρίου 2021

H Lourdes Leon είναι το νέο πρόσωπο του Marc Jacobs

Ο Marc Jacobs επιλέγει την κόρη της Μadonna, Lourdes Leon να είναι το νέο αστέρι της καμπάνιας του για την Άνοιξη του 2021. Η Lola Leon (επίσης γνωστή ως Lourdes Leon) δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται πρόσωπο σε μία καμπάνια αφού έχει ήδη συνεργαστεί με το indie brand Miaou με τους MadeMe, Desigual, Gypsy Sport και Stella McCartney.

Σύμφωνα με μια σύντομη δήλωση του label η φωτογράφηση της καμπάνιας είναι εμπνευσμένη από τον «εκλεκτισμό και μια εξατομικευμένη προσέγγιση στο προσωπικό στιλ».

Το στιλ της Leon είναι εξίσου δυνατό και φανταχτερό, αν και η 24χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο διατηρεί ένα αρκετά χαμηλό προφίλ, έχοντας μόλις δημιουργήσει έναν δημόσιο λογαριασμό Instagram τον Ιανουάριο.
Αναλύοντας την απόφαση της μάρκας να επιλέξει την Leon για την καμπάνια η δήλωση αναφέρεται στη «μακρά ιστορία» μεταξύ της Madonna και του Marc Jacobs.

Η Μαντόνα ήταν μακροχρόνια μούσα και φίλη του Marc Jacobs ». Σε συνέντευξή του στη Vogue το 2008, ο Jacobs, τότε creative director του Louis Vuitton, χαρακτήρισε τη βασίλισσα της ποπ "την απόλυτη performer". Eκείνη πρωταγωνίστησε σε δύο καμπάνιες του Louis Vuitton υπό την ηγεσία του και φορούσε δημιουργίες του Jacobs στο εξώφυλλο της για το Harper's Bazaar US το 2016.

Η νέα συλλογή της άνοιξης του 2021 του Marc Jacobs δεν είναι η πρώτη της συνεργασία στη μόδα. Το 2019, έκανε το ντεμπούτο της σε ένα βίντεο για την ανοιξιάτικη συλλογή Miu Miu. Έκτοτε, εμφανίστηκε σε πολλές συνεργασίες streetwear υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων των Jean-Paul Gaultier x Supreme και Parade x Juicy Couture. Τον Ιανουάριο, η Leon συν-σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο βίντεο της καμπάνιας για την capsule collection Stella McCartney x Adidas.

Η επιλογή της Leon σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στις προσπάθειες της μάρκας να κερδίσει ένα νεότερο αγοραστικό κοινό.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.