ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Jacquemus: To pop up ανθοπωλείο του φέρνει τα λουλούδια των shows στους Παριζιάνους


Μάρθα Κουμπάνη

31 Μαρτίου 2021

Jacquemus: To pop up ανθοπωλείο του φέρνει τα λουλούδια των shows στους Παριζιάνους

Ο Simon Porte Jacquemus φέρνει την άνοιξη στο Παρίσι με το νέο του pop up κατάστημα λουλουδιών,"Les Fleurs". Το ανθοπωλείο θα βρίσκεται στο 18ο διαμέρισμα του Παρισίου και θα παραμείνει ανοιχτό μόνο για μία εβδομάδα, από τις 27 Μαρτίου εώς τις 3 Απριλίου.


Η μπουτίκ διαθέτει αποκλειστικές συνθέσεις λουλουδιών, τα οποία προέρχονται από τη Νότια Γαλλία και είναι τυλιγμένα με υφάσματα που έχουν περισσέψει από προηγούμενες συλλογές. Οι τιμές των μπουκέτων ξεκινούν από 30 ευρώ.


Για το project o επιτυχημένος Γάλλος σχεδιαστής συνεργάστηκε με την εταιρεία Les Fleurs de Paul και το πρακτορείο Yoann & Marco. «Πάντα ονειρευόμουν να έχω το δικό μου ανθοπωλείο Jacquemus. Η ιδέα αυτού του pop up καταστήματος ήρθε φυσικά σε συνεργασία με τους φίλους μου στην κηπουρική με το Fleurs de Paul, την οικογένεια Abeille και στο πρακτορείο Yoann και Marco», είπε.

Οι εικόνες των εντυπωσιακών συνθέσεων έχουν ομορφύνει αυτές τις ημέρες το Παρίσι αλλά και το feed μας, ενώ μας έφεραν στο μυαλό εικόνες από τα μεγαλύτερα shows του.

MESA-LOYLOYDIA-2

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.