ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Θα συνεργαστούν τελικά οι οίκοι Gucci και Balenciaga;


Μάρθα Κουμπάνη

14 Απριλίου 2021

Θα συνεργαστούν τελικά οι οίκοι Gucci και Balenciaga;
Τις τελευταίες ώρες φήμες θέλουν  τον ιταλικό οίκο να συνεργάζεται με τον Balenciaga

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα και πάλι στον οίκο Gucci. Από την μία, ο κόσμος της μόδας αδημονεί για την παρουσίαση της νέας συλλογής του οίκου Gucci, στις 15 Απριλίου.

Από την άλλη, τις τελευταίες ώρες, φήμες θέλουν τον ιταλικό οίκο να συνεργάζεται με τον Balenciaga. Τα δύο luxury brands ανήκουν στον ίδιο όμιλο, της Kering, και η "δημιουργική" συνάντηση των καλλιτεχνικών τους διευθυντών, Alessandro Michele και Demna Gvasalia, καθόλου απίθανη δεν φαντάζει.

Η αποκάλυψη της συνεργασίας, σύμφωνα με τα διεθνή ρεπορτάζ, αναμένεται να συμβεί μαζί με την πολυαναμενόμενη συλλογή "Aria" του Gucci, πάνω στην ώρα για την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του οίκου.

Η παρουσίαση της συλλογής αναμένεται να γίνει μέσα από μία σειρά από φιλμς, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες και δίκτυα. Η "Aria" θα είναι η πιο πρόσφατη συλλογή στα πλαίσια της νέας στρατηγικής της Gucci, που πλέον παρουσιάζει τις συλλογές εκτός του fashion week calendar.

O κολοσσός Gucci έχει καταφέρει, σύμφωνα με τα reports του Lyst, να βρίσκεται τους τελευταίους μήνες της φετινής χρονιάς, στην κορυφή των αναζητήσεων στο online shopping, ενώ για το ίδιο διάστημα, ο οίκος Balenciaga βρέθηκε στη δεύτερη θέση. 

Προς το παρόν, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει απαντήσει σχετικά με τις φήμες.

Δείτε ακόμη: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του House of Gucci

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.