ΣΤΙΛ FASHION NEWS

French Water: To 9λεπτο σουρεαλιστικό φιλμ του Saint Laurent με τις Julianne Moore και Chloë Sevigny


Μάρθα Κουμπάνη

15 Απριλίου 2021

French Water: To 9λεπτο σουρεαλιστικό φιλμ του Saint Laurent με τις Julianne Moore και Chloë Sevigny
To French Water του Saint Laurent εξερευνά το Γαλλικό σινεμά

Ο οίκος Saint Laurent άντλησε έμπνευση από τα δράματα του γαλλικού κινηματογράφου και την επιστημονική φαντασία και δημιούργησε ένα μικρού μήκους φιλμ για την καμπάνια της συλλογής άνοιξη / καλοκαίρι του 2021 σε σκηνοθεσία του Jim Jarmusch. Στο φιλμ το star cast των πρωταγωνιστών εντυπωσιάζει, με την Julianne Moore, την Chloë Sevigny και την Indya Moore.

Μετά από ένα δείπνο, ένας μοναχικός σερβιτόρος, τον οποίο ενσαρκώνει ο Leo Reilly, γιος του ηθοποιού John C. Reilly, παρατηρεί πως μυστηριώδεις και πολύ κομψά ντυμένοι επισκέπτες τριγυρνούν στον χώρο, αναζητώντας την Γαλλίδα Charlotte Gainsbourg.

Η Γαλλίδα ηθοποιός εμφανίζεται και εξαφανίζεται στην οθόνη σαν τζίνι, άλλοτε να παίζει σκάκι, καθισμένη σε Vespa ή διαβάζοντας τον Edgar Allan Poe.

Σε όλη την ταινία διάρκειας εννέα λεπτών, looks από τη συλλογή Saint Laurent Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 εμφανίζονται μαγικά και εξαφανίζονται ανάμεσα στους χαμένους καλεσμένους του πάρτι. Ένα στοιχείο που ο σερβιτόρος Reilly αντιλαμβάνεται αμέσως και φαίνεται να εκπλήσσεται. H Indya Moore ντυμένη με ένα blazer από μαλλί και χρυσό κολιέ με αλυσίδα και μια μεγάλη λιβελούλα σταματά να συνομιλήσει με τον Reilly και να πιει μια γουλιά νερό - νερό που όπως μας ενημερώνει, είναι "από τη Γαλλία". Η σύντομη συζήτηση τελειώνει με την περιέργεια του Reilly για τα συνεχώς μεταβαλλόμενα ρούχα, καθώς η Indya απομακρύνεται με ένα σακάκι YSL και ποδηλατικό σορτς.

Οι γυναίκες χάνονται πίσω από έναν τοίχο από καθρέφτες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.