ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Βalenciaga επιστρέφει στην Paris Couture Week μετά από 53 χρόνια


The Jennettes

20 Μαΐου 2021

Ο οίκος Βalenciaga επιστρέφει στην Paris Couture Week μετά από 53 χρόνια
Ο οίκος Βalenciaga επιστρέφει στην Υψηλή Ραπτική

Η Paris Couture Week, πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου. Σ' αυτή θα κάνει το ντεμπούτο του στην Υψηλή Ραπτική ο Demna Gvasalia, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga σηματοδοτώντας παράλληλα την επιστροφή του οίκου στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής μετά από απουσία 53 ετών.

Σύμφωνα με το WWD, για την επιστροφή αυτή, μάλιστα, ο οίκος ετοιμάζει μία έκπληξη: η collection θα παρουσιαστεί στις 7 Ιουλίου με ένα show με φυσική παρουσία κοινού. Το show μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στην 10 Avenue Georges V, την ιστορική διεύθυνση στην οποία ο ιδρυτής του οίκου, Cristóbal Balenciaga, ίδρυσε το ατελιέ του το 1937.

Κι ενώ ο οίκος διατηρεί ακόμα κατάστημα στη συγκεκριμένη διεύθυνση, το ατελιέ του θρυλικού σχεδιαστή παρέμενε κλειστό για περισσότερο από 50 χρόνια και τώρα ανακαινίζεται για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους θαυμαστές του οίκου.

Δείτε ακόμη: Balenciaga Pre-Fall 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.