ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H μεγαλύτερη τάση στα σανδάλια έρχεται από την Ugg


Μάρθα Κουμπάνη

28 Μαΐου 2021

H μεγαλύτερη τάση στα σανδάλια έρχεται από την Ugg

Υπάρχει άραγε γυναίκα που να μπορεί να αντισταθεί σε ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια;  H ερώτηση είναι απλώς ρητορική, καθώς όλες γνωρίζουμε την απάντηση: Όχι. Όταν πρόκειται λοιπόν για παπούτσια θέλουμε να μαθαίνουμε όλα τα νέα trends -και γιατί όχι και να τα υιοθετούμε- πρώτες.

Οι τάσεις στα παπούτσια αλλάζουν αρκετά συχνά από σεζόν σε σεζόν. Αυτό που παραμένει όμως σταθερό είναι η ανάγκη μας για άνεση, κομψότητα και διαχρονικότητα στα παπούτσια που επιλέγουμε, ανεξάρτητα από το στιλ. Από τις αγαπημένες μας ζεστές μπότες τον χειμώνα στα δροσερά και comfy σανδάλια το καλοκαίρι, αυτό που αναζητάμε είναι παπούτσια διαχρονικά και stylish. Και μιας και μιλήσαμε για σανδάλια η νέα μεγάλη τάση έρχεται από τον νούμερο ένα trendsetter, σε κάθε εποχή, την UGG.

Η UGG είναι γνωστό πως δημιουργεί τάσεις στα παπούτσια. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τις πλέον iconic μπότες από sheepskin και suede που έχουν φορέσει οι πιο διάσημες stars και λατρέψει οι απανταχού fashionistas ανα τον κόσμο;

To δημοφιλές brand επιστρέφει με τη νέα της συλλογή με σανδάλια για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 και είναι και αυτή -όπως σωστά υποψιάζεστε- one of a kind! Η συλλογή αποτελείται από ανάλαφρα καλοκαιρινά σανδάλια με τη μοναδική αίσθηση της UGG, τα οποία είναι ιδανικά για την πόλη, την παραλία και όχι μόνο. Στην συλλογή φιγουράρουν τα πιο στιλάτα flats για όλες τις ώρες τις ημέρας, αλλά και πλατφόρμες για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Τι άλλο να ζητήσουμε!

jenny.gr

Τα σανδάλια Emily, διαθέτουν χιαστί επάνω μέρος που τα κάνει ευκολοφόρετα. Η κορυφαία τεχνολογία εσωτερικής σόλας της UGG, περιλαμβάνει τρία στρώματα απορρόφησης (μας χαρίζουν και λίγο έξτρα ύψος) που επιτρέπουν την προσαρμογή στο φυσικό περίγραμμα του ποδιού για άνετο περπάτημα. Τα σανδάλια Emily, είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζουν σε κάθε look. Είναι τόσο άνετα, που φτιάχτηκαν για τις βόλτες του καλοκαιριού

jenny.gr

Απλά και σικ, τα thong σανδάλια Madeena και Gaila έχουν κλασική γραμμή, είναι κατασκευασμένα από πλούσιο δέρμα με λεπτεπίλεπτα straps. Αυτά τα minimal αισθητικής slip-on σανδάλια, διαθέτουν μία σόλα με τεχνολογία αφρού. Mε αυτήν λέμε αντίο στην ενοχλητική αίσθηση του να γλιστρά το πόδι στο περπάτημα. Είναι τόσο λιτά και όμορφα που μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε καλοκαιρινή εμφάνιση, με μακριά και αέρινα φορέματα, φούστες, λινές παντελόνες και φυσικά τζιν σορτσάκια.

jenny.gr

Με το ύψος και την αναλογία να είναι από τις κυρίαρχες τάσεις στην μόδα η UGG δεν θα μπορούσε να μην δημιουργήσει το δικό της ζευγάρι πλατφόρμες. Δεν μιλάμε όμως για συνηθισμένα wedge sandals, αφού τα Hylda και Eugenia συνδυάζουν τη μόδα και τη λειτουργικότητα καθώς διαθέτουν φερμουάρ στο πίσω μέρος για να φοριούνται εύκολα και ένα ρυθμιζόμενο λουράκι στον αστράγαλο για τέλεια εφαρμογή.

jenny.gr

Ένα ζευγάρι σανδάλια με όλη την άνεση και την ευελιξία που αναμένει κανείς από την UGG, τα flatforms Trisha, είναι κατασκευασμένα από suede με μία chic λεπτομέρεια με φιόγκο και λουράκι αστραγάλου για εύκολη προσαρμογή και στήριξη. Η πλατφόρμα με γιούτα δίνει μία ψευδαίσθηση επιμήκυνσης ενώ η extra μαλακή σόλα θα κρατήσει τα πόδια σας ξεκούραστα όλη τη σεζόν.

Η UGG αποδεικνύει και αυτό το καλοκαίρι ότι κατέχει άξια τον τίτλο του trendsetter. Η νέα συλλογή, απογειώνει τα summer looks με κομψά σανδάλια εξαιρετικής ποιότητας που χαρίζουν άνεση και στιλ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσετε να τα αποχωριστείτε!

Θα τα βρείτε διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε επιλεγμένα καταστήματα.
Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 1088 400

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.