ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Τα 5 μαγιό που πρέπει να έχετε στη φετινή βαλίτσα των διακοπών


Μάρθα Κουμπάνη

18 Ιουνίου 2021

Τα 5 μαγιό που πρέπει να έχετε στη φετινή βαλίτσα των διακοπών

H εποχή της ελευθερίας έφτασε και ένα ακατανίκητο αίσθημα αισιοδοξίας μας πλυμμηρίζει όλο και περισσότερο.

Είναι η εποχή που την ίδια ελευθερία αναζητάμε και από το ντύσιμο μας. Ταυτόχρονα η άνεση και το στιλ εξακολουθούν να είναι  η προτεραιότητα μας και τους ζεστούς μήνες, ακόμα περισσότερο. Βασιλιάς των καλοκαιρινών μας looks αναδεικνύεται το μαγιό. Κάθε καλοκαίρι ολοσωμα και μπικίνι περνούν από crash test και καλούνται να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες δοκιμασίες μας: ποιότητα, εφαρμογή, αντοχή και φυσικά στιλ!

Αυτά που επιθυμούμε από το τέλειο μαγιό δεν είναι λίγα, για αυτό και η επιλογή του κατάλληλου θεωρείται δύσκολο task. Όταν ένα μαγιό έχει check στην λίστα μας με όλα τα παραπάνω τότε ξέρουμε ότι θα γίνει το hero item, όχι μόνο για το φετινό καλοκαίρι αλλά και πολλά από τα επόμενα που θα έρθουν.

Τα νέα σχέδια της Calvin Klein συγκαταλέγονται σε αυτά τα μαγιό. Έχουν όλα τα παραπάνω plus σύγχρονο design με sporty αισθητική. Eπιπλέον απευθύνονται σε κάθε γυναίκα και και τύπο παραλίας, είτε αναζητάτε την ηρεμία είτε την περιπέτεια, είτε επιλέγετε μαγιό με βάση τις δροαστηριότητες και τον προορισμό.

Ο προορισμός μας για στιλάτα μαγιό είναι το νέο κατάστημα της Calvin Klein στο Golden Ηall και στο The Mall Athens. 

Τώρα μάλιστα που άνοιξαν και πάλι τα καταστήματα, είμαστε παραπάνω από έτοιμες να επισκεφτούμε το αγαπημένο μας πολυκατάστημα και να κάνουμε βόλτα στους διαδρόμους του και καλοκαιρινό shopping.

Εμείς βρήκαμε τα 5 must have μαγιό της Calvin Klein για το φετινό καλοκαίρι.

Metallics

jenny.gr

To oλόσωμο με το αισθησιακό cut out και το εντυπωσιακό μεταλλικό ανθρακί χρώμα φτιάχτηκε για εκείνες που θέλουν να αισθάνονται άνετα αλλά και να τραβήξουν τα βλέμματα τόσο στην παραλία όσο και την πισίνα.

 

Με έναν ώμο

jenny.gr

Τα μαγιό με ένανα ώμο είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του φετινού καλοκαιριού και η Calvin Klein δημιούργησε το πιο στιλάτο μαύρο μπικίνι με το λογότυπο τόσο στο top όσο και στο slip. Το top αγκαλιάζει κομψά το στήθος ενώ το άνετο φαρδύ bottom χαρίζει απόλυτη άνεση και ελευθερία κινήσεων.

 

Σύγχρονο και sporty

jenny.gr

To minimal και sporty bikini είναι ιδανικό για εσάς που βιώνετε κάθε καλοκαίρι σαν μια καινούρια περιπέτεια.

Λευκό, με ουδέτερες πινελιές, αθλητικό top και άψογη εφαρμογή, είναι ιδανικό για ατελείωτες βουτιές, θαλάσσια παιχνίδια και sports.

 

Mε χρώμα και prints

jenny.gr

To μπικίνι σε ζωηρό καλοκαιρινό χρώμα είναι απαραίτητο σε κάθε βαλίτσα διακοπών. Είναι fun, νεανικό και cool, ό,τι πρέπει δηλαδή για να μας φτιάξει την διάθεση.  Αν έχει και το logo print της Calvin Klein ακόμα καλύτερα.

 

Το κλασικό μαύρο ολόσωμο

jenny.gr

Διαχρονικά, elegant και γοητευτικό, πρακτικό και classy. Το μαύρο ολόσωμο με V κόψιμο στο ντεκολτέ είναι η επιτομή της κομψότητας στην παραλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.