ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O Burberry εμπνέεται από την Ελλάδα για συλλογή με πρωταγωνίστρια την Lourdes Leon


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιουνίου 2021

O Burberry εμπνέεται από την Ελλάδα για συλλογή με πρωταγωνίστρια την Lourdes Leon
O Burberry συνεργάζεται με το SSense στην Μythical Alphabet

Λίγες ημέρες μετά το show του οίκου Dior στην Ελλάδα με μία συλλογή εμπνευσμέμη από τον ίδιο τον ελληνικό πολιτισμό έρχεται η ευχάριστη είδηση πως και ο οίκος Burberry άντλησε έμπνευση από την χώρα μας.Ο βρετανικός οίκος Burberry συνεργάζεται με τoν διεθνή retailer SSense και δημιουργούν μία νέα, capsule συλλογή με όνομα Μythical Alphabet.

Η συλλογή Mythical Alphabet ξεχωρίζει για τα εντυπωσιακά μοτίβα που εκτός από το λογότυπο του οίκου περιλαμβάνει μορφές μυθικών πλασμάτων -μισού άνθρωποι, μισοί ζώα-. Τα σχέδια έχουν κάνει ο graphic designer Peter Saville και ο illustrator Jo Ratcliffe. Ανάμεσα στα fashion items poy κάνουν αίσθηση μεταξωτά πουκάμισα και μαντήλια, σορτς, sneakers, τσάντες, T-Shirts και οι signature καμπαρντίνες Burberry.

Για την συλλογή ο οίκος δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους σε σκηνοθεσία του Torso. Το mini film A-B-CITY είναι γυρισμένο στη Νέα Υόρκη με πρωταγωνίστρια την εκκεντρική κόρη της Madonna, Lourdes Leon.

Δείτε ακόμη: Burberry F/W 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.