ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Oι Mi-Ro επιστρέφουν με μια σαγηνευτική συλλογή και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό film για το φθινόπωρο


Μάρθα Κουμπάνη

6 Ιουλίου 2021

Oι Mi-Ro επιστρέφουν με μια σαγηνευτική συλλογή και ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό film για το φθινόπωρο

Ξεχωριστό στυλ, all day προτάσεις και πολυτέλεια κυριαρχούν στο 7ο Επεισόδιο της Athens Xclusive Designers Week. Το αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro παρουσιάζει τη νέα του συλλογή  Ready to Wear A/W ’21-’22 με ένα fashion film που θα συζητηθεί.

Η γυναίκα που ενέπνευσε τους Mi-Rο για την συλλογή του ερχόμενου Χειμώνα είναι ανεξάρτητη, θηλυκή, δυναμική και  βγαίνει έξω για να περάσει πραγματικά ωραία! Φοράει τα ιδιαίτερά της ρούχα με τα πολυτελή υλικά από το πρωί μέχρι το βράδυ γεμάτη αυτοπεποίθηση και νιώθει πιο σίγουρη από ποτέ.

jenny.gr

Άψογα φινιρίσματα, ιδανικές φόρμες που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και με έμφαση στις λεπτομέρειες η νέα συλλογή των σχεδιαστών θα κλέψει καρδιές τη νέα σεζόν. Προτάσεις για πρωί, που εύκολα φοριούνται όλη την ημέρα, αλλά και μοναδικές βραδινές δημιουργίες που είναι χαρακτηριστικό του σχεδιαστικού διδύμου, Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη, ήρθαν  πιο  δυνατά από ποτέ με ένα μουσικό βίντεο που  προκαλεί αίσθηση!

Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση του fashion film των Mi-Ro  επιμελήθηκε ο Χρήστος Θεολόγου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.